Aktywne Wpisy

Mck_98 +730
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie ciężarówek w mieście jako osobówki. Sam się takowymi nie poruszam, natomiast podobają mi się i widzę szereg plusów w tych autach:
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
źródło: 1000042058
Pobierz
Apiro +127
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mass Effect 1 to pilot serialu; uczyli się dopiero
ale cała seria ma swoją specyfikę - można jej nie lubić
Uwielbiam Trylogię i przeszedłem ją chyba z 5-6 razy, ale rozumiem trochę Twoje wrażenia.
Jedyneczka ma drewniany gameplay, ale ma kilka naprawdę mocnych momentów i klimatycznych lokacji.
Dwójka po pierwszej dramatycznej sekwencji też potrzebuję chwili żeby pokazać coś naprawdę mocnego, ale pod koniec jest się zżytym z towarzyszami i czuć stawkę.
Trójeczka to już natomiast prawie samo gęste i ilość "epickich" momentów jakie serwuje to coś czego moim zdaniem
Komentarz usunięty przez autora
@Suseuropejski Tak, dragon age jest slabe, ale ludzie kochani. Po mass effekcie cisnac to naprawde odklejka.
I tak jasne, nie jest to tabletop rpg z milionem mechanik i gameplay jest dla masowego odbiorcy (ale wciaz jest przyjemny, nie to co 50iq walka z wiedzmina 3), ale 90% rpgow wydanych po ME wciaz nie
Dwójka już bardziej filmowo, trójka to już nowoczesne standardy i więcej interakcji niż 3 na krzyż. Za to elementu RPG nie można jej odmówić, bo jednak trochę tych wyborów jest.
@a_ja_kocham_rewolucje: w masseffect? xDDD Napieranie najmocniejszą bronią
Tu chodzi o to że ludzie twierdzą że mass effect to jakaś gra 10/10 objawienie totalne arcydzieło, gra ma mnóstwo psychofanów a moim zdaniem jest po prostu średnia :)) szczególnie jak się włączy teraz.