Wpis z mikrobloga

@fantasmag0ria: Kupiłem u nich niedawno filament, ale jeszcze nie miałem okazji na nim drukować. Jako ciekawostkę mogę Ci jednak powiedzieć, że w moim przypadku poza zamówionym 1kg filamentu w kolorze niebieskim dostałem 100 gramową próbkę czerwonego filamentu - czyli jakby nie patrzeć 10% więcej filamentu w tej samej cenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FlameRunner: @hrumque: w 100% z Wami się zgadzam, że jakość filamentu jest ważną sprawą. Ja powyżej podzieliłem się tylko moimi odczuciami związanymi z obsługą klienta, która ma jednak wpływ na odbiór danego producenta/sprzedawcy. O tym jakiej jakości jest ten filament będę mógł Wam napisać coś więcej za kilka dni gdy coś na nim podrukuję.
  • Odpowiedz
@technic: @feelfree: Ja zawołam zamówiłem PLA i ABS. PLA - dla mnie świetny. przy niektórych wydrukach mam wrażenie, że jest trochę lepszy od Wolfix`a. ABS - to pierwszy ABS z jakiego drukuje Dysza:265 Stół:95 a na nim sok z ABS. Nie posiadam zamkniętej komory. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Dysza nie wykazuje żadnych oznak zapchania. Przedrukowałem łącznie ok 200g filamentu od Print-Me. Kupię ponownie. Mam jeszcze Nylon PA-12 i
  • Odpowiedz