Aktywne Wpisy

curiousboi +58
Wydanie z 1966 roku, napisz stronę w komentarzu do 611 strony to wysyłam przepis #glupiewykopowezabawy #gotujzwykopem #polskiedomy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ten_spod_piatego +382
Przedsiębiorcy ciągle się tłumaczą, że wszystko jest legalne, bo robili dywersyfikację. Czy ja też tak mogę? Pracuje na etat, jakbym stracił pracę to nie mam z czego żyć. Poproszę 500 tys., kupię łódź i będę ją wynajmować. Może zrobić to, bo nie wiadomo czy „moja” firma wytrzyma np. kolejną pandemię. Czym różni się moja sytuacja od sytuacji przedsiębiorców?
#kpo
#kpo

źródło: comment_kcEfxsBzLxzFuGcuDF7ATV6lc5QlEitN.jpg
PobierzTwoje polskie tłumaczenie: 33 literki bez spacji...
@nod37:
Możesz to samo wyrazić mniej technicznym językiem lub krócej:
Entlüftungsschlüssel für Heizkörper
Schlüssel zum Entlüften der Heizkörper
Schlüssel für
@rysanaszkle: Nie hejtuje, śmieję się.
@skitteles: Mimo wszystko 30 literowe słowo jest dość dziwne IMO. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Specjalnie dla Ciebie nie usunę konta. Ale szacun że chciało Ci się liczyć literki :D
@Volki: Tu nie było nic do zaorania, wg. mnie takie długie słowo wygląda dziwnie, w polskim takiego nie widziałem
@PodwozieByloZle: Czymaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@skitteles: Zarabiają więcej niż ja więc dziwnie. HŁE HŁE
źródło: comment_LH5EetWxIYXBS3mvHc5hF8fSxh6GBVAJ.jpg
Pobierz@nod37: to by wszystko wyjasnialo... :P
@skitteles: Miedzy innymi dzieki temu, po 10 latach nauki niemieckiego w szkole, gowno sie umie a angielskiego mozna nauczyc sie czytajac etykiete od Domestosu. xD
źródło: comment_875K9DtQYAXwZMCwO2I0yzFHKLj0ZrUn.jpg
PobierzW sensie mam na mysli ze wymienic cały ten stożek zaraz za zaworem, nie że zawór z czerwoną wajchą
Komentarz usunięty przez autora