Wpis z mikrobloga

@badtek: jeśli byłeś szczepiony w dzieciństwie, to to jest NOP. Nie łódź się, że opłacani przez bigpharmę lekarze Ci pomogą. Jedyne wyjście, to wspomóc stowarzyszenie Justyny poprzez zbiórkę na paliwo i billboardy ostrzegające Polaków przed szczepionkową depopulacją. Możesz też podzielić się swoją historią na spotkaniu szczepienia xxi w., a Twoje wystąpienie stanie się orężem w walce z armią szatana.

Nie wiem ile u Ciebie trwa Wszystkich Świętych ale na przychodni w
  • Odpowiedz
Nie wiem ile u Ciebie trwa Wszystkich Świętych ale na przychodni w mojej okolicy wisi kartka, że tylko we środę nieczynne.

@kotelnica: dzięki, no czynne ale są terminy na kilka dni, ale udalo mi sie wkrecic bo dzis pol nocy nie przespalem.
  • Odpowiedz
@kotelnica:
Skalę twojego idiotycznego #!$%@? zmierzymy realnymi kwotami wypłacanych za NOP'y odszkodowań. Będziesz wtedy zapewne ochoczo czadzić o idiotach prawnikach, proepidemikach polujących na zarobek. Fakty są takie, że stopnopy macie w związku z rozszerzeniem kalendarza szczepień i wzrostem realnych NOP. Nie mylić z rejestrowanymi. Biurwy z Sanepidu fałszując rejestr doskonale dbają aby dogmat bezpiecznych i skutecznych nie upadł. Wszystko do czasu.
  • Odpowiedz