Aktywne Wpisy

w__w +142
Dzisiaj mija mi 10 lat po slubie.
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina
Zona spi, bo dzieciak chodzi ostatnio pozno spac. Na stole juz bukiet, drobny upominek i 2 strony A4 odrecznie napisanego listu podsumowujace w skrocie te 10 lat.
Przez ten czas dorobilismy sie 3 dzieci, mieszkania, ja skonczylem studia i jakos to idzie.
#chwalesie #malzenstwo #rodzina

ArnoldBacon +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

zanflare F1 USB Rechargeable Flashlight - 4500-5000K - czyli wersja neutral z kodem: 11.11GBF1
za jedyne 9.99USD (to taniej niż #convoy z normalną diodą)
#gearbest #promocje #promocja #kupony #kodyrabatowe #okazje #latarki #latarka #rowery
To się nada?
@Bosser: powinny być OK, ale też zobacz na swiatelka.pl, czy ktoś nie sprzedaje (jakoś im bardziej ufam:))
Poza terenem gdzie jeżdżą samochody obie mam ustawione na MAX tryb (jedna świeci szerzej, druga dalej, wiec są dwie)
W mieście to potrzebujesz tylko lekkiego strobo żeby swoje miejsce na drodze wskazać. Tyle z mojej strony
niestety niektórzy kupią convoya jako jedyną latarkę na rower, a później jeżdżą po ulicy z trybem strobo, albo po prostu bezrefleksyjnie oślepiają:/
Kierowcy niestety często trafiają się ułomni - np. jadę w nocy z włączoną pozycyjną, to debile i tak włączają długie:/ Wtedy odpalam convoya i też ich po chamsku oślepiam... jak wyłączają długie, to po chwili przekręcam convoya w bok.
@Bosser: na początku było 2-3, to się zmieniało z czasem, teraz mają 11-15 grudnia o_O
@dymel: no to chyba listopada( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dymel Co tam panowie słychać? :)