Aktywne Wpisy
Kompromitacja wiejskiego cw[ ]ela.
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Dzisiaj przyjechała nowa listonoszka ze zwrotem podatku dla ojca. Blondynka w moim wieku. Chuop rąbał drwa i był cały czerowny. Dziewczyna pyta się czy tu mieszka [imię i nazwisko starego] i że jest zwrot podatku. Odpowiadam, że tak i że to mój tato. Każe mi podpisać. Wylicza kasę dla ojca. Chciałem już powiedzieć jej: "Do widzenia" , a ona do mnie zagaduje.
Mówi, że dopiero zapoznaje się z
Zrobiłem #prawojazdy kat.A i przeglądałem sobie ogłoszenia motocykli i taka yamaha przypadła mi do gustu, jak na swoje lata trzeba przyznać, że wygląda świetnie.
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
Jak wyżej
- Tak 40.6% (239)
- Nie, wybierz mniejszą pojemność 59.4% (350)
Pojawia się jednak kilka pytań, bo ciąża i dziecko całkowicie zmienią nasze życie. Za rok biorę urlop dziekański, będę pracować i zarabiać, bo to oczywiste, pieniądze będą potrzebne. Rodzina na pewno nas wesprze. Potem dokończę studia, może zaocznie, dziewczyna też sobie jakoś poradzi, jeśli chodzi o edukację.
Tylko jak dużym kosztem jest zapewnienie dziecku wszystkiego co potrzebne? Ktoś znalazł się w podobnej sytuacji i mógłby pomóc jakimiś dobrymi radami? Wiem, mam na to dużo czasu, już dzisiaj robię wstępną listę potrzebnych rzeczy, patrzę na pracę itd. Muszę sobie wszystko ułożyć, mieć plan, bo czeka mnie trudny okres.
#zwiazki #ciaza
@Wink: Tak jak mówię - > najpierw badanie bet hcg z krwi, po dwóch dniach nastepne -> jest przyrost to ok. Następnie 6 - 7 tydzień najwczesniej - potwierdzenie, że w pęcherzyku jest żywy zarodek. Dopiero później myśl o zawiesznaiu studiów ;)
@Wink: Jestem spełniony jeśli chodzi o karierę czy zarobki, ale uważam, że dziecko to mój najlepszy projekt życia hehe.
Będzie Cię dużo wkurzało, ale nie możesz się dać zdenerwować. Weź odpowiedzialność na klatę, a zobaczysz, że zaprofituje.
Z bardziej praktycznych porad to polecam system zmianowy. Z małżonką robiliśmy
Komentarz usunięty przez autora
(✌ ゚ ∀ ゚)☞,
I dodatkowy koszt - chusteczki nawilżane/ płatki bawełniane do mycia pupy. Można zastąpić wycieraniem jakaś ściereczką lub pieluchą tetrową na mokro. Mniejszy koszt, ale trzeba z kolei prać.
Płyn/proszek do prania - na początku idzie sporo.
;-)
@Wink:
Ale to raczej taki plan minimum.
Zobaczysz, będziesz cierpiał tak samo jak twoje dziecko.
Komentarz usunięty przez autora
I pisze Ci to jako kobita w koncowce ciazy chcianej i planowanej.
Mimo wszystko pozytywny wynik testu byl dla mnie nieco przerazajacy, wiesz - zmiany, zmiany, odpowiedzialnosc itd. Radosc meza i jego pozytywne podejscie caly czas sa dla mnie niesamowicie istotne i bardzo wspierajace :)
Kobieta patrzy na to nieco inaczej, w koncu to w jej organizmie zajda ogromne zmiany, ja
@Wink: chodzi o jedzenie w ciąży? Wiadomo zupki w proszku odpadają, na pewno dużo warzyw, owoców, kasz itd. Ale jeśli raz