Aktywne Wpisy

Nietaki5 +692

MrSzakal +104
Nie pojmuje skąd się bierze tyle dzbanów wrzucających na siebie dowody do Internetu. Gdzie instynkt samozachowawczy? Gość przez wieś leci 280 km/h, na drugim filmie 240 w zabudowanym. Taki samochód to jak pocisk, nad którym może wydawać się tylko posiadanie złudnej kontroli.
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
źródło: polish_save
Pobierz

To dobry motocykl na początek? Jak z awaryjnością i prowadzeniem? Duże są koszty utrzymania takiej r1?
Całkowitym żółtodziobem nie jestem, mam styczność z dużymi mocami, od 5 lat jestem posiadaczem prawie 200 konnego auta.
#motoryzacja #motocykle #motocykl #motomirko
źródło: 1000014281
PobierzTo dobry motocykl na początek?
@serek_heterogenizowany: XDD
@serek_heterogenizowany: 500 w aucie to nie to samo, co 250 na moto.
Ale lepiej wziac cos mniejszego na poczatek I przelatac sezon lub dwa a dopiero pozniej zmienic na docelowy motocykl.
Nawet skuterem mozna sie zabic, wiec jak nic sie nie ma w glowie to i mniejsza maszyna nie uratuje.
@serek_heterogenizowany: Tak jak koledzy wyżej piszą. 200 koni w aucie nijak ma się do "tylko" stu w motocyklu. Do motocykla trzeba mieć bardzo dużo respektu i lepiej zmienić motocykl kilka razy niż kupić taki, który wystarczy do końca życia...
@motonita: a to cwane powiedzenie jest :D