Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +230
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

@nicari: Dla mnie zbawieniem byłaby mirabelka 180 cm wzrostu w dziesięciocentymetrowych szpilkach albo bez szpilek okolice 190 cm.
źródło: comment_q8xc3WjsGl7R7L8BfycOlYV7uVdbKRdV.jpg
PobierzPrzecież otagowałam #bekazkarlow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_gsH4L8pSj0BQdNsdnItS7ewnpGdiuF8m.jpg
Pobierz@nicari: Dla mirków to średnio ale w biznesie wzrost, pewność siebie, wygląd i niski ton głosu - to są rzeczy które serio pomagają. Prędzej ktoś zrobi biznes z poważnym wysokim facetem z niskim miłym głosem ale debilem niż geniuszem który jest niski, brzydki i ma piskliwy głosik.
Kiedyś znajomi programiści specjalnie zatrudnili modela aby poszedł z
@nicari: To obejrzyj sobie to, o ile znasz angielski w stopniu podstawowym i mam nadzieję, że złapie Cię po tym nieco większe "żeżu" ;p
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_HjWZuCp3v0B13nuFVeej1hGMqRhV5YSL.jpg
Pobierz