Aktywne Wpisy
dddobranoc +231
Ciekawe, czy ktoś podziela moje wnioski z kilku lat jazdy autem.
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
A mianowicie, kiedy trzeba kogoś przepuścić, ustąpić pierwszeństwa czy wpuścić auto na "zamek błyskawiczny" - w zasadzie nigdy mi się nie zdarzyło, aby kobieta to zrobiła.
Nigdy nie wpuści, jak jedzie w korku to tak bardzo na zderzaku, żeby nikt inny czasem nie włączył się do ruchu przed nią.
Jak jest wąska droga i zjedziesz na pobocze, aby ktoś z naprzeciwka
Trusiak +6
Najtańszy alkohol. Peruwiańskie trago, czyli bimber z trzciny cukrowej. My kupowaliśmy 625ml za 2,66zł. Sprzedawca gumowym wężykiem zasysa przezroczysty płyn z 40litrowych beczek, jak paliwo z baku, i rozlewa do plastikowych buteleczek po wodzie mineralnej. Niestety trzeba to w miarę szybko pić, bo błyskawicznie przechodzi smakiem plastiku i smak kiepskiego bimbru zamienia się w coś co może sprawić że przestaniemy widzieć
Najtańsza broń. Paragwaj. Facet oferował klamkę za 30 dolarów + paczka nabojów za 2 kolejne. Tutaj ludzkie życie warte jest tyle ile wydaje się w Stanach na obiad. Kupno broni nie stanowi tutaj najmniejszego problemu. Niestety.
Najtańsza kobieta. Żeby spędzić całą noc z dziewczyną w Kolumbii trzeba zapłacić ok. 20złotych. Kiedy mówiłem im ile kosztuje godzina z prostytutką w Polsce, chwytali sie za głowę i mówili, że za takie pieniądze tutaj mogę mieć całą wieś kobiet na wyłączność A tak na serio to problem prostytucji jest tutaj widoczny w każdej, nawet najmniejszej wiosce, gdzie aż roi się od Czasami ok 15 letnich dziewczyn oferujących się na sprzedaż jak mięso u rzeźnika.
A więcej o autostopowej podróży przez Amerykę Południową na http://stonesontravel.com/pl/stopem-przez-ameryke-poludniowa-co-i-jak-gdzie-i-za-ile/
Blog nie jest mój ale polecam!
#podroze #podrozujzwykopem #amerykapoludniowa #autostop #pijzwykopem #narkotykizawszespoko #narkotyki #sanescobar #brazylia #kolumbia #argentyna #reklama
Jak seksturystyka to tylko Azja płd-wsch. gdzie jest to właściwie już przemysł i osoby w tym celu tam przyjeżdzające mogą czuć się bezpiecznie (o ile oczywiście nie interesują się nieletnimi).
Komentarz usunięty przez moderatora
Otóż nie, za kokainę w kostkach, o zapachu chrzanu, całościowo rozpuszczającą się w wodzie, znieczulającą pdoniebienie i działającą jak należy. Czystość spokojnie mogła być od 30 do 60%. Różne sorty miałem.
Mefedron działa inaczej i w innych dawkach, inaczej pachnie i przede wszystkim inaczej wygląda.
Poniżej mefedron, kokainy w takim stanie nie uświadczysz.
Przecież nie kupuję tego na ulicy czy w klubach. Wiem jak działa kokaina i skoro 100mg robi jak należy to znaczy że czystość jest odpowiednia. Porównywałem z zamawianą na dark marketach kokainą o określonej czystości i śmiało mogę ocenić że przeważnie około 40% oscyluje tę którą ja miałem. Zwyczajnie mam kontakty jeszcze do tych, którzy dostają
Przygoda świetna, ale warto zachować rozsądek i rozwagę bo nadmierny optymizm może się zakończyć jak choćby historia sprzed miesiąca pewnej Brytyjki,
Komentarz usunięty przez autora