Ja jakieś 20 lat temu pomyślałem "jeśli podróże w czasie będą kiedyś możliwe to wróć do tego momentu" zapamiętałem to ale nie pamiętam jaka to była data.
@zdradzieckie_sandaly: Mózg ma ograniczoną pojemność więc oczywiście, że wszystkich nie zapamietasz.
Wydaje mi sie ze nasz móżg, którym myślimy działa w takim systemie operacyjnym opowiedzialnym za ogarnianie całego syfu, który dla nas dzieje się automatycznie. Najbardziej zauważalnym jest zaprogramowanie się przed snem, żeby wstać rano. Na codzien do pracy to nie działa absolutnie. W nowej pracy na starcie jeszcze działa. Za to jak mamy wstać o 5 bo spieszymy się
@ewolucja_myszowatych Ja kilka razy w życiu z pełną świadomością chciałem zapamiętać jakiś moment, moje otoczenie itp. Nic już z tego nie pamiętam, mimo że się wtedy mocno skupiłem.
@ewolucja_myszowatych: Ja nie wiem po co pamiętam moment, jak stoję na bramie wjazdowej do domu na drewnianej belce :D. W sumie nic z tego wspomnienia nie wynika, ale jednak jest. No i pigwę rosnącą pod domem.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
źródło: comment_x1MU8OFSQBRFh2iv1bu5o6GtQw9Hk9Ms.jpg
Pobierzźródło: comment_Q06QRTp9OOzGBFPcbWLOMKsTSTUXnT27.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
To jak bać się ...
boisz się ... ?
co ... ci zrobiło że się boisz?
Be 4
No mama at home
Want cacao
Dont know how to do
Open google
Wydaje mi sie ze nasz móżg, którym myślimy działa w takim systemie operacyjnym opowiedzialnym za ogarnianie całego syfu, który dla nas dzieje się automatycznie. Najbardziej zauważalnym jest zaprogramowanie się przed snem, żeby wstać rano. Na codzien do pracy to nie działa absolutnie. W nowej pracy na starcie jeszcze działa. Za to jak mamy wstać o 5 bo spieszymy się
@Mattiopl:
źródło: comment_keDZg0eY5mnrQVquVhtZiXFqC3sBTuB2.gif
Pobierz