Aktywne Wpisy
RDiP +6
#ukraina #rosja #wojna
Wykopki jednym słowem, ręce opadają. Nie wiadomo kto wysadził tą tamę bo zarówno ani jednym ani drugim się to nie opłacało, ale już wszyscy od razu, że to Rosjanie na pewno. Nord stream też wysadzili? Bo jednak po czasie wyszły zupełnie inne ekspertyzy. Oj wykopki wykopki. Nie wynosicie żadnych wniosków z historii. Czuję, że większość na tym portalu to Ukraińcy...
Wykopki jednym słowem, ręce opadają. Nie wiadomo kto wysadził tą tamę bo zarówno ani jednym ani drugim się to nie opłacało, ale już wszyscy od razu, że to Rosjanie na pewno. Nord stream też wysadzili? Bo jednak po czasie wyszły zupełnie inne ekspertyzy. Oj wykopki wykopki. Nie wynosicie żadnych wniosków z historii. Czuję, że większość na tym portalu to Ukraińcy...
Wiem że głupie pytanie
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki
I głupie zachowanie
Ale podzaleliśmy dziś z dziewczyną i w jej dni płodne robiliśmy to trzy razy z rzędu bez gumy, z wyjęciem na czas
Wiem, że za każdym razem wyjalem i skończyłem poza, ale duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciążę?
Czy jeżeli coś to tabletkę 72 po kupię w każdej aptece po e recepcie? #seks #ciaza #zwiazki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.youtube.com/watch?v=tHS5aKitxOE
Zobacz co te #!$%@? potrafia, z maczetą nawet byloby ciezko, nie doceniasz ich
@kyloe: to normalne że ludzie boją się wielkich psów gryzących inne psy, których w dodatku nie da się powstrzymać. I nie czują się komfortowo jak przechodzą w okolicy.
Nie wierzę też, że w psie nagle obudził się morderca, na pewno przejawiał wcześniej agresję. Całkowity brak odpowiedzialności tego typa.
Dodatkowo kobieta ma w ręce szelki... zapięte. Stawiam, że mały
Pies w szelkach to może nawet kulig zrobić. Tu nie ma żadnego bodźca jak w przypadku obroży, gdzie szarpnięcie i ściśnięcie spowoduje podduszenie, a samo "ruszenie" psa wymaga nakładu znacznie mniejszej siły.
Ja apeluję do posiadaczy psów - wiem, że szelki są super cool i trendy i fajnie wyglądają ale na litość boską, jak nie macie psa posłusznego i nauczonego ładnego chodzenia
Temat bezmózgich właścicieli był tu wałkowany wielokrotnie a ja na własne oczy widziałem już nie raz psa z właścicielem zajmujących całą szerokość chodnika. Żeby uniknąć kontaktu z takim bydlęciem trzeba było na trawę schodzić, bo "grzeczny piesek" i "on nie gryzie".
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora