Aktywne Wpisy

SunnO +193
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

1erick +607
Bruk-Bet Termalica
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
źródło: 1000003989
Pobierz

1. Pankejki (2 jajka, 1 banan, łyżka kako i łyżka płatków owsianych, 1 łyżeczka proszku do pieczenia) lub też zwykle (0.5 szklanki mąki, 0.5 szklanki mleka, 1 jajkk, 1 łyżka cukru, 1 łyżka oleju, 1 łyżeczka proszku do pieczenia)
2. Kurczak, warzywa, ryż, sos
3. Sałata lodowa, pomidor, tuńczyk, papryka czerwona marchew, kukurydza, sos koktajlowy
4. Mięso mielone, mieszanka chińska, sos słodkie chilli, makaron
5. Mufinki jajeczne - papryka, cukinia, pieczarki, boczek, jajka
6. Brokuł, szynka konserwowa, sos czosnkowy, pestki słonecznika
7. Cieciezyca, mięso mielone, cukinia, papryka, pomidory = gulasz
8. Kurczak z pieczarkami w sosie śmietanowy + makaron
9. Kasza gryczana + gulasz: papryka, cukinia, pomidory, marchew, cebula, jakieś mięso
10. Pasta jajeczna/rybna/humus + pieczywo
11. Ryba po grecku + piczywo
12. Sałata lodowa, pomidor, papryka, ser lazur/Mozzarella/twaróg, ogórek, marchew, sos czosnkowy + ew. kurczak albo mięso mielone
13. Faszerowana cukinia/papryka/pieczarki
14. Płatki owsiane z bananem i śliwkami
15. Klopsiki wieprzowe, kasza gryczana, buraczki
16. Curry z kurczakiem + ryż
17. Tikamasala z kurczakiem + ryż
18. Chińszczyzna
19. Zupa krem z brokuła/pomidora/cukini/kalafioru/dyni itd + pieczywo.
20. Racuchy z jabłkami/borówkami/bananami/ itd
Zdjęcie dzisiejszego zestawu do pracy czyli 7 i 14 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gzw #praca #jedzenie #jedzzwykopem
źródło: comment_lX5KbZoIRgLTJkS5X2P00Z1iyoo404xl.jpg
PobierzNie wiem czemu nie zawołało was do nowego wpisu, póki co wpis