Aktywne Wpisy

MonazoPL +119
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +202
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta odbyła się równolegle z wizytą u moich rodziców, którzy są małą zachwyceni. Nela jest żywa, dużo gada i odpowiada jak się do niej mówi, jak ją biorę na ręcę to się już tak nie boi i mruczy jak mały traktorek. Z takich pozytywnych objawów, to zaczęła mnie chyba serio traktować bo jak się czegoś bała to chowała się za mną czyli mniemam że wzięła mnie za swojego przewodnika. Ogólnie kitku żywe, jakieś wędki i wiszące sznurki ubóstwia, jest strasznie żywa i jak poczuła się pewnie to zwiedza całe mieszkanie półka po półce, kącik po kąciku.
Poza tym kitku je, nie wybrzydza, dolewam jej ciutkę wody do mokrego żeby się napoiła i wpieprza aż miło. Kupka zdrowa, oczywiście zesrała się w kącie w pokoju zamiast do kuwety + w transporterze tuż przed wizytą u weta.
Od rodziców i sąsiadów dostałem jakieś saszety i puszki + dzisiaj trochę dokupiłem stacjonarnie + zamówiłem Dolinę Noteci. Po drodze od rodziców kupiłem żwirek, kuwetę, jakieś p---------i do zabawy (od moich rodziców też coś dostała), smaczki, łopatkę do kuwety i jakieś drobnostki. Do kupienia jeszcze zostało mi jakieś eleganckie posłanie, drapaki i inne poważniejsze tematy.
#smiesznekotki #systemdystrybucjikotkow #nela
https://wykop.pl/wpis/82553325/witam-szanowne-mirko-15-minut-temu-zostalem-obdaro
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i
Treść została ukryta...
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i
źródło: 1
Pobierzźródło: 2
Pobierzźródło: 3
Pobierzźródło: 4
PobierzWszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Was :)
źródło: temp_file7574523599375175582
Pobierz@cornel9192 literówka - mam dwuklik na numerycznej.
@karmelkowa pewnie tak :p wczoraj wywaliła się na łóżku i jak przyszedłem się położyć o 3 to tylko delikatnie odsunąłem koc i poszedłem spać. Ale musiała po mnie chodzić, bo mnie trochę obsikała :d Dzięki za tipa z drapakami, bo właśnie szukam ( ͡° ͜ʖ ͡°)