Wpis z mikrobloga

@Asterling

nawet jeśli to było jednorazowe to wiadomo że ziarenko zostało zasiane i pewnie nie raz w przyszłości by jeszcze o tym pomyślała

Bo? Ja raz jadłem wątróbkę i jak o niej pomyślę, to chce mi się wymiotować, ale skoro raz już jadłem, to pewnie kiedyś pomyślę o zjedzeniu.
  • Odpowiedz
@Slonx: Nie namawiam przecież do wyzywania innych osób, to od razu zaznaczę. Sądzę jednak, że przeszłość jest ważna dla ludzi, którzy myślą o sobie poważnie. Ja to rozumiem, miałam bardzo podobne doświadczenie co do OPa. Uwierz mi, jak się dowiadujesz czegoś takiego o kimś na kim bardzo Ci zależy to potrafi to zaboleć, obrzydzić, odepchnąć. Jeśli OP nie może czegoś takiego przeboleć to jest to wyłącznie jego sprawa, to on
  • Odpowiedz
@Asterling: nazwał ją #!$%@?ą i szmatą a pozostali jeszcze dziwką. Agresja i wyzwanie ludzi są niefajne i też mam prawo tego nie popierać. Nie chcę też żeby ktoś mnie wzywał albo życzył

Życzę Ci, aby Twój aktualny/przyszły partner miał wspomnienia z zoo-przygód, które zostaną tylko między uczestnikami.

Ludzie są różni a nie tylko tacy jak my albo bliskie nam osob. Nie są ani gorsi ani lepsi- są inni. Nie jest
  • Odpowiedz
@Asterling

Takim argumentem to można wszystko usprawiedliwić

Kto mówi o usprawiedliwieniu czynu? Ciekawość nie znosi tego, że coś mogło być źle. Może jednak usprawiedliwić osobę i sprawić, żeby nie postrzegać jej przez pryzmat czynu, którego już np. nigdy nie powtórzyła.
  • Odpowiedz
Konto od 12h. Op napisał kilka tematów dla zmyłki, a kilka godzin temu wyjeżdża z zarzutką. Xd

Przynajmniej macie ciekawy temat do dyskusji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ale o co ta klotnia? Typ poprostu stracil szacunek do swojej drugiej polowki poprzez jej czyny w przeszlosci ktore poniekad ksztaltowaly jej osobowosc. Poprostu cos takiego skresla dana osobe i staje sie dla nieto podludziem. Przeciez nie bedzie oszukiwal sam siebie ze cos takiego nie mialo miejsca.
  • Odpowiedz
@michaljj: ten festiwal #!$%@? w komentarzach xD wykop w formie.
Zdradzę wam sekret. Tylko nikomu nie mówcie. Kobiety też lubią seks, mają swoje fantazje i potrzeby, większe od mężczyzn. Wy nie chcieliście nigdy seksu z kilkoma partnerkami na raz? Pytanie retoryczne.
To, że raz się zabawiła z trzema bolcami za jednym machnięciem, to nie znaczy, że będzie niewierna, ale to naturalne, że op tak myśli, bo boi się pewnie, że
  • Odpowiedz
@Zatwardzenie: O nie, argumentów ad zwierzęcium.
Z tobą jest o wiele gorzej od niej, skoro próbujesz przyrównać seks z osobami przeciwnej płci do seksu z zwierzęciem.
  • Odpowiedz
Z tobą jest o wiele gorzej od niej, skoro próbujesz przyrównać seks z osobami przeciwnej płci do seksu z zwierzęciem.

@wpoz:
1. "każdy ma swoje fantazje", "każdy jest inny".
2. jedno czy drugie nie powinno być zatajane, jeśli partner zapytuje wprost o takie rzeczy.
  • Odpowiedz
@Henioslaw:

ten festiwal #!$%@? w komentarzach xD wykop w formie.

Zdradzę wam sekret. Tylko nikomu nie mówcie. Kobiety też lubią seks, mają swoje fantazje i potrzeby, większe od mężczyzn. Wy nie chcieliście nigdy seksu z kilkoma partnerkami na raz? Pytanie retoryczne.
To, że raz się zabawiła z trzema bolcami za jednym machnięciem, to nie znaczy, że będzie niewierna, ale to naturalne, że op tak myśli, bo boi się pewnie, że
  • Odpowiedz