Aktywne Wpisy
mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 56.9% (597)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 43.1% (452)
matluck +912
#zwiazki #feels #przegryw #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #seks
Bo? Ja raz jadłem wątróbkę i jak o niej pomyślę, to chce mi się wymiotować, ale skoro raz już jadłem, to pewnie kiedyś pomyślę o zjedzeniu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ludzie są różni a nie tylko tacy jak my albo bliskie nam osob. Nie są ani gorsi ani lepsi- są inni. Nie jest
Kto mówi o usprawiedliwieniu czynu? Ciekawość nie znosi tego, że coś mogło być źle. Może jednak usprawiedliwić osobę i sprawić, żeby nie postrzegać jej przez pryzmat czynu, którego już np. nigdy nie powtórzyła.
Przynajmniej macie ciekawy temat do dyskusji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdradzę wam sekret. Tylko nikomu nie mówcie. Kobiety też lubią seks, mają swoje fantazje i potrzeby, większe od mężczyzn. Wy nie chcieliście nigdy seksu z kilkoma partnerkami na raz? Pytanie retoryczne.
To, że raz się zabawiła z trzema bolcami za jednym machnięciem, to nie znaczy, że będzie niewierna, ale to naturalne, że op tak myśli, bo boi się pewnie, że
Z tobą jest o wiele gorzej od niej, skoro próbujesz przyrównać seks z osobami przeciwnej płci do seksu z zwierzęciem.
@wpoz:
1. "każdy ma swoje fantazje", "każdy jest inny".
2. jedno czy drugie nie powinno być zatajane, jeśli partner zapytuje wprost o takie rzeczy.
Zdradzę wam sekret. Tylko nikomu nie mówcie. Kobiety też lubią seks, mają swoje fantazje i potrzeby, większe od mężczyzn. Wy nie chcieliście nigdy seksu z kilkoma partnerkami na raz? Pytanie retoryczne.
To, że raz się zabawiła z trzema bolcami za jednym machnięciem, to nie znaczy, że będzie niewierna, ale to naturalne, że op tak myśli, bo boi się pewnie, że
przecież nie byliście wtedy razem, po drugie powiedziała o tym, co pewnie łatwe nie było, po trzecie dziewicy możesz szukać w przedszkolu.
Komentarz usunięty przez autora