Wpis z mikrobloga

@Slonx: Zrozumiałem twoją #!$%@?ą logikę od razu, różnica jest tylko taka że każdy srał pod siebie bedac noworodkiem, natomiast #!$%@? sie z 3 osobami bedac doroslym oraz sranie do ryja to już świadomy wybór wiec to twoj komentarz był godny półmózga. Moja odpowiedz za to była w punkt, bo nie rozumiem kompletnego bagatelizowania przeszłosci partnera, ale jak widać tobie wszystko jedno.
  • Odpowiedz
@michaljj: "Zależność między ilością przeszłych partnerów seksualnych kobiety, a stabilnością jej małżeństwa to chyba coś, o czym beta-bankomat nie powinien się nigdy dowiedzieć. Nauczono nas, że przeszłość się nie liczy, a nasza ciekawość to źródło zła i kompleksów. Polecam tylko spojrzeć na fig.3 i wyciągnąć z tego wnioski. Komentarz zbędny. Co prawda badanie na populacji US, ale zależności są oczywiste. Informacje nt. Zmiennych kontronych i metodologii badania dla ciekawskich w
KawaJimmiego - @michaljj: "Zależność między ilością przeszłych partnerów seksualnych ...

źródło: comment_wq2cMiUmc7uxf96UHbtQgpuHgmC0Wwxo.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@GrzegorzPorada

Moja odpowiedz za to była w punkt, bo nie rozumiem kompletnego bagatelizowania przeszłosci partnera

No bo przecież jeżeli czyn wydarzył się raz, osoba która o nim mówi wstydzi się go, jednocześnie jest szczera i przez trzy lata zachowywała się tak, że wydawała się opowi dobrym kandydatem na żonę, to ten czyn naprawdę był zajebiście istotny.
  • Odpowiedz
Nie ma to jak bronić różowej, która pewnie nadygana nadstawiła pipy 3 gościom naraz xD Jeszcze większa beka jak nadal tam pracuje z tymi typkami, a oni cisną beke z OPa, że z nią jest i nic nie wie xD W ogóle zawsze mam wrażenie, że tylko różowe, które coś #!$%@?ły po pijaku albo są brzydkie jak kupa bronią inne różowe xD
  • Odpowiedz
Ja #!$%@?ę, jak można nie rozumieć że typa po prostu to brzydzi że laska się #!$%@?ła z jakimiś trzema mniej czy bardziej przypadkowymi typami na raz, tak samo jak niektórych obrzydza że laska była w przeszłości prostytutką. Nie każdy musi być rozwiązły seksualnie i akceptować takie rzeczy u osoby z którą planuje spędzić resztę życia.
  • Odpowiedz
Wy nie chcieliście nigdy seksu z kilkoma partnerkami na raz? Pytanie retoryczne.

To, że raz się zabawiła z trzema bolcami za jednym machnięciem, to nie znaczy, że będzie niewierna,

@Henioslaw: nie chcialem nigdy xD Argument obalony

To ze odwalila taką akcje moze oznaczac wiele rzeczy w tym nic. Ale tez ze po alko traci kontrole nad sobą. To ze jakiś gość raz przywalil lepen na twarz swojej obecnej dziewczynie też kompletnie nic o nim
  • Odpowiedz
Tu chodzi o to, że niemal żaden wypokek by nie odmówił dymania na raz trzech lasek i żal im dupie ściska, że nie mieli okazji, podczas gdy inną osobą, co gorsza kobieta, miała i skorzystała.

@Slonx: Łał, ale projekcja...
A moze kwestia środowiska? Bo ja nie zna ani jednego czy jednego/ej ktory/a by chcial
  • Odpowiedz
I jak, prawaczku

@koroluk: dorabianie polityki do wpisu o dawaniu dupy to tylko ty umiesz xDD
@Slonx: Szybie pytanko. Nie przeszkadzałoby Ci gdyby twoja obecna żonka wcześniej dość ostro się #!$%@?ła albo była prostytutką? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@Dziki_Bigos

Nie przeszkadzałoby Ci gdyby twoja obecna żonka wcześniej dość ostro się #!$%@?ła albo była prostytutką?

Być może mało kto zdaje sobie sprawę z tego, że jestem wierzącym i praktykującym katolikiem, więc dlaczego miałbym potępiać grzech, którego ktoś więcej nie popełnia i któremu zadoscuczynił? To wyczerpuje 3 z 5 warunków dobrej spowiedzi, pozostałych nie mogę zaobserwować, niemniej jednak Bogu wystarczy, ja się mam czepiać?
  • Odpowiedz