Wpis z mikrobloga

Trzy gozdiny temu dowedzialem sie ze kobieta mojego zycia piec lat temu na firmowej imprezie p--------a sie z trzema facetami na raz.... a ja kglupi mialem zamiar sie jej oswiadczyc... n-----e sie za caly zmarnowany czas a potem pojdee na k---y... c--j z toba szmato

#zwiazki #feels #przegryw #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #s--s
michaljj - Trzy gozdiny temu dowedzialem sie ze kobieta mojego zycia piec lat temu na...

źródło: comment_SWWWIYboC0HOfpjliRDEMGmp5bUtDQo7.jpg

Pobierz
  • 172
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michaljj: To coś aż tak strasznego?
Może spełniła swoją fantazję seksualną? Przecież nikogi nie skrzywdziła.
Przecież faceci też marzą o trójkątach i cześć to robi.
Kobiety też mają fantazje seksualne, fetysze i swoje potrzeby ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
ale to przekracza granicę międzygatunkową

@Dziki-Malz: no i co z tego? niektórych to podnieca, zarówno kobiety jak i mężczyzn.

Poza tym rzecz jest w tym że niektóre rzeczy związane z seksem powinny zostać tylko między
  • Odpowiedz
Przecież Twoja obecna partnerka też mogla robić "różne straszne rzeczy" i nawet się o tym nie dowiesz

@Dziki-Malz: 1. Nie, nie mogła.
2. Nie mierz wszystkich swoją miarą, bo w tym momencie ją obrażasz.

dla tego lepiej nie wiedzieć za dużo o przeszłości
  • Odpowiedz
@einz: No tak, więc OP ma nie mieć żadnych wymagań xD. Mnie brzydzą za to dziwkarze i nie chciałabym takiego faceta, nawet jeśli z tym skończył. Po pierwsze bałabym się zarazić jakimś syfem, po drugie - po co mi ktoś wybrakowany, skoro mogę mieć normalnego, porządnego faceta? Przeszłość potrafi wiele powiedzieć o człowieku i jego zapędach, wiesz? Niech każdy człowiek decyduje o tym jakie ma granice tolerancji na przeszłość partnera.
  • Odpowiedz
  • 181
@nudlewpudle a nie uważasz że ruchanie się po pijaku na imprezie w miejscu względnie publicznym z trzema facetami jest trochę byciem szmatą? Jeszcze mógłbym zrozumieć że ktoś ma takie preferencje seksualne, że lubi s--s grupowy i jest to robione w rozsądny i przemyślany sposób w zaciszu domowego kąta czy gdzieś. Choć było by to dla mnie trochę dziwne.

Ale dawanie d--y w kiblu na imprezie trzem różnym facetom których się ledwo
  • Odpowiedz
@Zatwardzenie: Dla czego zakladasz że ja robię "straszne rzeczy"? Może tylko akceptuję to że ludzie są różni.

To że kobieta jest teraz przy Tobie grzeczna i ułożona nie znaczy że zawsze taka była przez całe życie. Ludzie kłamią i dla swojego dobra, dla dobra innych i dla świętego spokoju. Nie wiem czy ufanie partnerowi w 100% jest dobrym rozwiązaniem.
  • Odpowiedz