Aktywne Wpisy
hans85 +603
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
amozetoostatniraz +216
#zwiazki #feels #przegryw #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #s--s
Może spełniła swoją fantazję seksualną? Przecież nikogi nie skrzywdziła.
Przecież faceci też marzą o trójkątach i cześć to robi.
Kobiety też mają fantazje seksualne, fetysze i swoje potrzeby ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Dziki-Malz: Jeśli fantazją seksualną mężczyzny byłby s--s ze zwierzęciem to żadna kobieta by go nie chciała.
Komentarz usunięty przez autora
@Dziki-Malz: no i co z tego? niektórych to podnieca, zarówno kobiety jak i mężczyzn.
@nudlewpudle
@Siaa
@Akayari
Co wy kobiety macie w głowach? Nie była z nim wtedy więc mogła się r----c z koniem albo operdalac kiełbasy na czas i on nie może mieć z tym problemu? XD
Komentarz usunięty przez autora
@Dziki-Malz: 1. Nie, nie mogła.
2. Nie mierz wszystkich swoją miarą, bo w tym momencie ją obrażasz.
Ale dawanie d--y w kiblu na imprezie trzem różnym facetom których się ledwo
To że kobieta jest teraz przy Tobie grzeczna i ułożona nie znaczy że zawsze taka była przez całe życie. Ludzie kłamią i dla swojego dobra, dla dobra innych i dla świętego spokoju. Nie wiem czy ufanie partnerowi w 100% jest dobrym rozwiązaniem.