Wpis z mikrobloga

@koroluk: No widzisz, nie każdy jest takim cuckiem jak ty i nie każdemu staje na myśl że kiedyśtam trzech typów naraz zrobiło z jego kobiety życia wór na spermę.

I z prawa do bycia głupkiem widzę mocno korzystasz, bo nie jesteś w stanie pojąć że nie wszyscy traktują seks jako czysto zwierzęcą potrzebę, tylko jako coś więcej - rozwinięcie związku. Skoro koleś ma takie podejście w tej kwestii, to zapewne
  • Odpowiedz
@einz: przecież nie o to tutaj chodzi xD
Skąd on jest tego taki pewien? Sama to powiedziała, czy jego jakiś dobry znajomy?

Jeżeli to prawda - oczywiście to jest nie fair, jeżeli tego nie powiedziała wcześniej. Najprawdopodobniej wstydziła się tego, bo za młodu chciała "spróbować" tego i owego, ale nie zdradziła OPa i myślę, że chyba byli ze sobą szczęśliwi. Gdybym dowiedziała się o tym, że mój niebieski takie ekscesy odwalał jasne, byłabym wręcz przerażona i to od jednostki zależy jak poradzi sobie z tym faktem, ale czy to naprawdę jest taka rzecz, która skreśla cały związek? Co prawda są ze sobą 3 lata, a nie 10 (dla mnie to istotna różnica), więc tak naprawdę to "świeży" związek, ale ludzie popełniają błędy.

I do "hurr durr bronisz kobiety bo jesteś kobietą" - wcale tego nie robię. Po prostu moim zdaniem coś takiego na pewno zostawi ślad w związku, ale nie zdradziła opa, powtarzam. Oczywiście was facetów to brzydzi, a przecież facet ruchający 3 laski na raz jest już
  • Odpowiedz
@michaljj: ja naprawdę nienawidzę zdrad, ale to nawet zdrada nie była, wolna dziewczyna to robi sobie to co chce, może się nawet z 10 pieprzyć, a Tobie nic do tego jak ona jest wolna ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Jaki debilny argument, nie każda prostytutka zgodzi się na loda czy anal.

Reszty raka w komentarzach nie chce mi się nawet ruszać kijem.

@Slonx: akurst tu masz najmniej do powiedzenia
  • Odpowiedz
Oczywiście was facetów to brzydzi, a przecież facet ruchający 3 laski na raz jest już maczo xDDDDDDDDDd

@Akayari: Oczywiście nikt tak nie powiedział ale ty już sama sobie wyciągasz wnioski XD
  • Odpowiedz