Aktywne Wpisy
Little_Makak +769
Incel - bardzo ważne słowo, żałosny incelu.
Szon - jak słowa mogą zabijać, incelu.
#blackpill #p0lka #mowioncinaczej
Szon - jak słowa mogą zabijać, incelu.
#blackpill #p0lka #mowioncinaczej
OlaKordasOfficial +165
#zwiazki #feels #przegryw #gorzkiezale #logikarozowychpaskow #seks
I z prawa do bycia głupkiem widzę mocno korzystasz, bo nie jesteś w stanie pojąć że nie wszyscy traktują seks jako czysto zwierzęcą potrzebę, tylko jako coś więcej - rozwinięcie związku. Skoro koleś ma takie podejście w tej kwestii, to zapewne
Skąd on jest tego taki pewien? Sama to powiedziała, czy jego jakiś dobry znajomy?
Jeżeli to prawda - oczywiście to jest nie fair, jeżeli tego nie powiedziała wcześniej. Najprawdopodobniej wstydziła się tego, bo za młodu chciała "spróbować" tego i owego, ale nie zdradziła OPa i myślę, że chyba byli ze sobą szczęśliwi. Gdybym dowiedziała się o tym, że mój niebieski takie ekscesy odwalał jasne, byłabym wręcz przerażona i to od jednostki zależy jak poradzi sobie z tym faktem, ale czy to naprawdę jest taka rzecz, która skreśla cały związek? Co prawda są ze sobą 3 lata, a nie 10 (dla mnie to istotna różnica), więc tak naprawdę to "świeży" związek, ale ludzie popełniają błędy.
I do "hurr durr bronisz kobiety bo jesteś kobietą" - wcale tego nie robię. Po prostu moim zdaniem coś takiego na pewno zostawi ślad w związku, ale nie zdradziła opa, powtarzam. Oczywiście was facetów to brzydzi, a przecież facet ruchający 3 laski na raz jest już
@michaljj: Pewnie jej zazdrościsz i stąd te #feels ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
#takbylo
Cóż za zbieg okoliczności niefortunny.
@michaljj:
@Slonx: akurst tu masz najmniej do powiedzenia
@Henioslaw: Jak ktoś jest monogamiczny to nie będzie chciał się bawić w jakieś trójkąty czy inne figury geometryczne.
@Akayari: Oczywiście nikt tak nie powiedział ale ty już sama sobie wyciągasz wnioski XD