Wpis z mikrobloga

Miraski powiedzcie mi czy ja przesadnie się przypierdzielam czy nie...

Tło historyczne - dzisiaj odbierałem ze swoim różowym obrączki, Pani zapakowała włożyła karteczkę jakąś wszystko git, przymierzone rzecz jasna wszystko wcześniej, obcykane spoko. Śpieszyłem się trochę, więc dopiero w domu miałem chwilę przyjrzeć się im bardziej i według mnie to jednak nie powinien gotowy produkt tak wyglądać. Nie przyglądałem się u jubilera, bo myślałem, przecież tego się nie da spierdzielić... a dało się. Załączam jedno ze zdjęć (gdzie najlepiej widać, wybaczcie jakość zdjęcia). Normalnie jest to dużo bardziej widoczne i generalnie dookoła (w miejscach zaznaczonych strzałkami najbardziej).
A co do tej karteczki, to myślałem że to jest paragon, a tam jest tylko informacja o zaliczce którą kiedyś wpłaciliśmy i na odwrocie pozostałą kwotę jaką dzisiaj dopłaciłem :(
A Wy co o tym myślicie, przesadzam?( ͡° ʖ̯ ͡°)
#slub #pytaniedoeksperta #jubilerstwo #zloto
pawel0907 - Miraski powiedzcie mi czy ja przesadnie się przypierdzielam czy nie...
S...

źródło: comment_e6GGck2zITAp3m0B3lL4eGDT2sM82oiR.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bogu2: @Zelazko_MPM: Wybaczcie Panowie, że info zwrotne dopiero dzisiaj. Wszystko dograne, zostawiłem jedną obrączkę na 30 minut wypolerowali mi ją od nowa ładnie wyczyścili, bez zbędnych komentarzy, paragonik też bez problemu jak poprosiłem, zatem wszystko zakończyło się happy endem :) No i z tego co mi miła Pani powiedziała, to polerowanie samodzielne byłoby nierozsądnym wyjściem w tym przypadku :)
Dzięki za pomoc Mirasy !
  • Odpowiedz