Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 127
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gent: Dosłownie dwa zdania wymieniliśmy.
Nie będę go teraz męczył, bo pewnie teraz będzie trochę miał zabawy z dotarciem na miejsce noclegu.

@Xarazix: Właśnie udało mu się z jakimś połączyć, dlatego dostałem info z fb
  • Odpowiedz
@Himiodzio: ja p------e. serce mi stanęło, jak przeczytałem że nie masz kontaktu z bratem. chyba niczego się w życiu tak nie boję, jak pozostanie w niemocy, gdy moim bliskim może stac się krzywda. cieszę się że z nim ok. co za czasy
  • Odpowiedz
  • 0
@Himiodzio cumplu, mam nadzieję że tym powiadomieniem Cię nie obudzę.
Śledziłem Twoje wpisy odnośnie brata i bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się skończyło.

Oj, będzie dzisiaj pite za szczęśliwe zakończenie tej historii !
  • Odpowiedz
Sieć przeciążona, a z internetem nie było szans się połączyć (możliwe, że też przeciążona?).

@Himiodzio
Pierwsze co to sprawdziłem dzisiaj jak tam twoje poszukiwania. Gratki.
Niekoniecznie siec przeciążenia, policja blokuje sieci komórkowe podczas ataku terrorystycznego zeby zamachowcy nie mogli sie komunikowac, synchronizowac i pomagac sobie w ucieczkach.
  • Odpowiedz
@Himiodzio: Wiesz, na przyszłość można skorzystać z usług udostępniania lokalizacji by google. Nic to nie kosztuje, a możesz udostępnić swoją lokalizację bliskim (przez określony czas) będą wiedzieć czy wszystko u Ciebie ok. Aktualizacja pozycji wymaga tylko sporadycznego uruchomienia internetu (co na 100% ma miejsce, bo zawsze chociaż na chwile za granicą ten internet uruchomisz). Dla uprzedzonych już piszę odpowiedź - google cały czas śledzi Twoją pozycję, więc korzystanie z usługi
  • Odpowiedz