Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co

ciekawostki:
#gwint
@epi: Ciekawe jak to rozumieć. Powiedzmy że mam 4k. 1/3 to jakieś 1.3k. Czyli sezon rozpocznę z 1.3k MMR czy jak po rozegraniu pierwszych 10 bodajże gier przydzieli mi np. 1.5k MMR to mi do tego doda to 1.3k i będę startować z 2.8k MMR?
Pomysł z tą 1/3 spoko, ale w obecnym systemie bez znaczenia. Albo musiałby się mocno zmienić
@kamil062: Nie, gra się do 10lvl i potem odblokowuje się ranking i przydziela MMR.
Tak było wcześniej, ale nie jest powiedziane, że tak będzie nadal.
Moim zdaniem zamiast tego będziemy po prostu zaczynać sezon mając 1/3 punktów z poprzedniego.
Nie gram w wiele takich gier ale w League of Legends jest właśnie taki system jak mówię - do gier rankingowych musisz zdobyć 30lvl ale
Nic innego z tego tekstu nie wynika po prostu.