arcz arcz 01.08.2017, 18:52:50 85 + taka kolacyjka (ʘ‿ʘ)#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #pizza #jedzenie źródło: comment_dDtoZQ9PowUhTxqTxK5X26obKPQGxbBU.jpg Pobierz
a.....a konto usunięte 01.08.2017, 18:55:26 0 + @arcz: ja dzis popelnilam tarte jest na tagu ;d smacznego
zaaak zaaak 01.08.2017, 19:13:26 via iOS 0 + @arcz: muszę kupić kamień , jaki masz ? Jak długo nagrzewasz ? Na ile stopni ?
arcz arcz 01.08.2017, 19:25:11 0 + @zaaak: jakiś taki pierwszy lepszy kupiłem w sklepie w #uknagrzewam ok pół godziny w maksymalnej temperaturze (ok 250 stopni) źródło: comment_65MFIZNZX9SzZioFU14MP45tPl1qysTo.jpg Pobierz
arcz arcz 01.08.2017, 19:25:29 0 + @zaaak: źródło: comment_L8Pjxs0X9AqPfFWgJhE0NvSEdiaQn1bJ.jpg Pobierz
lronman lronman 01.08.2017, 20:18:22 0 + @arcz: powaznie taka roznica z kamieniem a bez? wyglada megapotem po wlozeniu jaka temperatura i góra, dół czy obieg?
arcz arcz 01.08.2017, 20:26:47 via iOS 0 + @lronman: różnica jest mega, wrzucam pizze na kamień prosto z łopatki i temperaturę zostawiam na maksa - grzanie góra+dół.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #pizza #jedzenie
źródło: comment_dDtoZQ9PowUhTxqTxK5X26obKPQGxbBU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
nagrzewam ok pół godziny w maksymalnej temperaturze (ok 250 stopni)
źródło: comment_65MFIZNZX9SzZioFU14MP45tPl1qysTo.jpg
Pobierzźródło: comment_L8Pjxs0X9AqPfFWgJhE0NvSEdiaQn1bJ.jpg
Pobierzpotem po wlozeniu jaka temperatura i góra, dół czy obieg?