Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +618
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

CrokusYounghand +38
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz

#mirabelkipolecajo #heheszki #humorobrazkowy #takaprawda #coolstory
źródło: comment_kQFJu0lvOFE4om1Tr2k6pN0VJwpTYdB4.jpg
PobierzNo chyba nie
źródło: comment_KnwJ0gpRoyemYiDERZMdtwqROqR0cH4D.jpg
Pobierz@JakisTakiNick: P---------e o Marzenie. Czlowiek nie zeni sie po to, zeby jak dziecko matce, spowiadal sie z kazdej p------y zalegajacej w panteonie rzeczy nieistotnych.
Tu nie chodzi o zadne klamstwa i zaufanie, tylko o wrodzona, kobieca nadmierna ciekawosc, a wrecz wscibskosc. I lawine komentarzy po uzyskaniu informacji. Mezczyzni nie chca dyskutowac o
Komentarz usunięty przez autora
@rybsonk: Doczytales o niespodziance? Wazna decyzja to jest przeszczep, a nie szybka, plynna, bezproblemowa zmiana pracy, niobarczona zadnym kosztem, a nawet przynoszaca podwyzke. Mi taka chec wiedzy, posiadania i kontroli u kobiet smierdzi borderline.
Gdyby to bylo w druga strone, to wiekszosc przecietnych samcow nawet by sie nad tym nie zastanawiala. Jeszcze by
@mysliszonichazmasz: wcale nie ma to znaczenia że był przestępcą (i potencjalnie sprowadzał ryzyko też na nią) :)
@JakisTakiNick: Dokładnie tak to też odbieram. I to właśnie takie bezsensowne kłamstwa powodują lawinę podejrzliwości.
@rybsonk: Widocznie elementarny szacunek do drugiej osoby, z którą się żyje i informowanie jej o ważnych decyzjach, które potencjalnie