Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +18
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Ciekawiło mnie jak sytuacja się rozwinęła ale niestety nie miałem jak się dowiedzieć. Wczoraj moja koleżanka która wiedziała o tym co zrobiłem jechała z taksówkarzem w Opolu i ten powiedział jej, że słyszał w radiu jak przy zjeździe, właśnie na Opole zatrzymali dzięki anonimowemu telefonowi Opla Astrę i kierowcę który miał w wydychanym powietrzu 2,5 promila alkoholu. Na pokładzie znajdowała się żona oraz dziecko.
#czujedobrzeczlowiek #truestory #a4
@lubielizacosy: Widziałem taką akcję dawno temu w którymś z tych durnych programów o interwencjach policji - gość zawodowy kierowca, C + E, jechał do jakiegoś supermarketu w weekend (podobno wczoraj zjechał z trasy i wypił parę piwerek). Efekt: 2 promile we krwi. Na siedzeniu pasażera trzeźwa żona z prawem jazdy. Jeszcze się
@lubielizacosy: ( ͡º ͜ʖ͡º)
To jest już stan umysłu
Gdzie alkoholizm, tam często przemoc. Gdzie przemoc, tam ofiara jest bardziej uległa.
Co do pijanego gościa, to zapewne wracał z jakiejś imprezy rodzinnej. Tak więc odpowiedzialność za to, że ktoś pozwolił mu wsiąść za kierownicę spada także na wspolbiesiadnikow..
Niestety to już taki stan umysłu w stylu wypije sobie kilka piesek, ważę 100 kg, to nic mi nie będzie. Poza tym autostrada, prosta droga, dojedziemy bez problemu..
@jajak: czemu sie pytasz OPa jak sam ewidentnie nie wie xD