Wpis z mikrobloga

@wypok_smieszne_obrazki: @Godziu73: @kanclerz_krolestwa_paprotnikow: @wypok_smieszne_obrazki: @obuniem: @Kynareth: @jarzaq:
To ja wam poradzę, że warto i da się zmienić takie podrjście do znajomości. Ja zacząłem niedawno, a mam prawie cztery dychy na karku i okazało się, że mam mnósteo znajomych, którzy mnie lubią. Daje kopa taka świadomość.
Wystarczy czasem napisać "Siema! Co tam?" do paru osób, albo przełamać się i
  • Odpowiedz
@Godziu73: no, jak większość czasu się kisisz sam, jak ostatni ogór w słoiku, to z początku tak, ale po kilku razach idzie to przełamać. Protip; popularni ludzie też nie mają 100% odpowiedzi, serio.
  • Odpowiedz
@Kynareth: Możesz iść sama jak nie masz z kim, ja zazwyczaj tak robię, samo ruszenie się i przejście się w miejsce w którym rzadko bywasz może zmienić nastawienie na bardziej pozytywne. I może nagle powiesz sobie yolo i zadzwonisz do kogoś, albo spotkasz po drodze. A jak nie to zawsze zdrowiej gdzieś czasem się ruszyć.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kynareth

I czemu ktoś miałby chcieć iść ze mną na spacer?

Bo ludzie lubią spędzać czas z ludźmi. Nie do końca sam to rozumiem, ale tak jakoś działamy.
  • Odpowiedz
lol czemu taki gownowpis ma tyle plusów? :/

@rider3031 no przecież siedzę w piwnicy, więc o co chodzi?

@Adry420 czy autyzm to nie wiem, może po prostu s----------e. Ostatnio wolałem iść kilkadziesiąt metrów dalej do sklepu, który był samoobsługowy, bo w takim nie muszę rozmawiać ze sprzedawcą ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Fafnucek wychodzę czasem sam na spacer, ale raczej gorzej się po tym czuję. Ostatnio
  • Odpowiedz