Wpis z mikrobloga

@porqqq: Aha, sory, miałem powiedzieć co ma wspólnego z tym, co napisałeś wyżej. No to ci wytłumaczę xD.
Masz metodę:

m_rawinput.GetBool()

Która sprawdza czy opcja rawinput jest włączona. Masz też metody
  • Odpowiedz
@Kieres: No widzisz, a ja sobie sprawilem pare miesiecy temu monitor 144Hz i teraz nie bylbym w stanie wrocic do 60/75Hz - raz ze gra nie chodzi plynnie, dwa ze duzo gorzej sie celuje - i to nie jest zadne placebo, mozesz sobie nawet poszukac testow w sieci. Jezeli taki monitor jest wg Ciebie zbedny w dynamicznych fpsach to pewnie podlaczales go przez HDMI ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@rdkN: a ty parówo zastanawiałeś się głębiej nad tym co pisałem? Tak się składa, ze mam 144hz, gralem w csa na 300 fps itp.

Bardzo duży wkład dałeś swoim wpisem. Gratuluję.
  • Odpowiedz
@porqqq: Dupe ci poprawia. xD
Ruchy myszki są analizowane pod kątem rozdzielczości i dpi myszy a nie fpsów... Jest tak w każdej możliwej grze fps.
To że mysz "płynniej lata" przy większych fpsach jest spowodowane tym, że twoja reakcja jest odpowiednio szybka przy 60+ fpsach. Ale jeżeli masz 144 hz monitor, to max klatek masz tyle samo i nic to ci nie da że masz 999 fps w grze. W
  • Odpowiedz
@Nedkely: G-sync, ktory zwieksza input laga idealnie nadaje sie do grania w CSGO, szczegolnie w polaczeniu z 60 fpsami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I w jaki niby sposob rozdzielczosc moze zmniejszac precyzje myszy? XD Ludzie ktorzy graja 4:3 czesto sa po prostu przyzwyczajeni z dawnych lat - ja np. do niedawna gralem na monitorze 5:4, teraz na panoramicznym gram z paskami po bokach bo tak jest
  • Odpowiedz