Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +324
W koncu nadszedl ten dzien. Wrocilem z Polszy i zrobilem obiecane zdjecia z Lidlow w krajach Eurokolchozu. Ale nie tak jak obiecalem. Nie zrobilem ich w dwoch, ani w trzech ani czterech, ale az w pieciu krajach: Austrii, Czechach, Francji, Niemczech i Polsce.
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
źródło: fsghdfghj
Pobierz
smutny_kojot +236
źródło: 20250813_190502
Pobierz

Witam mirki z #bieganie #biegajzwykopem #sztafeta #biegajzwykopem :). Biegam jakiś czas poza sztafetą, ale ostatnio ogarnąłem, że w #poznan 3.06 jest bieg charytatywny o 21.00 na 5 km z cpomiarem czasu brutto.
Zbierają na wyposażenie świetlicy socjoterapeutycznej nibylandia, ogólnie fajna inicjatywa, to jest tylko 25-30 zł, a moze komus pomóc.
To tak mam nadzieję że to nie ma formy żebrania, po prostu chciałem was poinformować że coś takiego jest
Miłego dnia!
Witamy!
Uwaga dotycząca dodawania wpisów.
Wynik zamieszczaj w pierwszej lini wpisu. Ułatwisz odejmowanie innym biegaczom oraz skryptowi.