Aktywne Wpisy
Lewusx +101
Chłop 10 lat trenował, a ponad 3 lata kuł dupsko dla kawałka kartonu którego 99% nie zrozumie.
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Co poprawić w sylwetce?
- Klata 30.6% (288)
- Bary 7.2% (68)
- Nogi 13.9% (131)
- Brzuch 30.6% (288)
- Plecy 17.6% (166)
_Blanche_Barton +287
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Filozofia xD weszła chyba za mocno, bo z fizy spodziewam się od 20% do 60%, ale zakładając, że będzie te 40% to z podstawą z matmy na 80% i rozszerzeniem na 50% daje mi około 270 punktów czyli mogę już trochę powybierać.
Na początku chciałem iść na energetykę, lub ewentualnie mechanikę i budowę maszyn, ale zacząłem się zastanawiać nad automatyką i robotyką na wydziale elektrycznym raczej powinienem się dostać, na elektroniki zależy jak pójdą matury innym. Problem jest tylko taki, że nie bardzo interesuje mnie informatyka, zraziłem się do niej w liceum.
Tu chciałbym zapytać się ludzi studiujących te kierunki, szczególnie #pwr bo właśnie tak chciałbym się dostać. Czy jest sens iść na AiR jeśli programista 15k ze mnie marny?
#studia #studbaza
Komentarz usunięty przez autora
Na mechaniczny raczej nie ma szans bym się dostał, w tamtym roku próg był prawie 400pkt, a ja w dobrym przypadku liczę na 270-290. Elektryczny chyba będzie najlepszym wyborem i o ile nie dałem kompletnie dupy na fizyce to powinienem się
Inne opcje to energetyka, mechanika i budowa maszyn. Jest jeszcze mechatronika, ale na jeden wydział raczej się nie dostanę a drugi ma akurat
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie jak wygląda nauka na tym kierunku, czego jest najwięcej na semestrze? Jesteś zadowolony?
@RadeqW: Jak nie Wrocław to bliżej mam Poznań lub Gdańsk, więc raczej tam się skieruję
Z perspektywy czasu to matma oprócz różniczek i fizyka są łatwe w porównaniu do kursów zawodowych.
Według mnie Air na elektrycznym jest najlepszy bo jesteś takim automatykiem elektrykiem i
to chyba jak wszędzie xD
@stassma: A co się #!$%@?? To, że w końcu będzie tylu studentów, ilu być powinno? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja reakcja to było "WoW"
Podobało mi się bo było to rozłożone na czynniki pierwsze, fizyki kwantowej nawet.
Infy jest mniej, elektroniki trochę więcej, a elektryki najwięcej :P
Z elektroniką było mniej więcej to, że w 1 sem przerobiliśmy prawie cały materiał
Jak byś czegoś nie wiedział to pytaj
Na W5 są też najniższe progi ( ͡° ͜ʖ ͡°)