Wpis z mikrobloga

@Fafnucek: czekam tylko jak zawołają policję, żeby mnie wyprowadzić z domu i wtedy zadam sobie 3 ciosy nożem. oczywiście cały czas wysyłam cv, robię tutoriale, uczę się ale nikt mnie nie chce nawet za darmo do żadnej pracy. ale cały czas jestem dobrej myśli może będzie ok. :P
  • Odpowiedz
@Meybah: tak a taraz mnie będą trzymać dożywocie w zakładzie psychiatrycznym mimo, że nie stwarzam już żadnego zagrożenia i nie mam żadnej choroby. fałszują wszystkie opinie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mgorski: Jak sobie wyobrażasz dalsze życie gdybyś jednak miał możliwość wyjść warunkowo kiedyś. Bo to trochę abstrakcja. Dajmy na to wychodzisz po 10 latach świat jest zupełnie inny, żadnego punktu zaczepienia I co dalej?
  • Odpowiedz
@Meybah: żałuję, że jestem zamknięty. żałuję, że tak się potoczyło a nie np. znalazłem pracę i wyprowadziłem się od rodziców. nie jestem osobą rozmowną więc nie dzwonię do rodziny, żeby sobie pogadać. wujek, dziadek, ciocia kontaktowali się ze mną po tym wszystkim, robili mi paczki, rozmawiali ze mną. siostra najbardziej mnie nienawidzi, złożyła pozew o wydziedziczenie (sprawa spadkowa nadal trwa od 2017), pisała do mnie na facebooku "śmierć mordercom", ale
  • Odpowiedz
@xdrcftvgy: nie mogę już pójść do więzienia, bo zapadł już wyrok w mojej sprawie. teraz trzymają mnie tylko na złość. najlepiej dla społeczeństwa jak mnie wypuszczą. przysłużyłbym się ciężko pracując a tak muszę grać całe dni w gry @Lewackaglupota a ty brałeś debilu?
  • Odpowiedz