@Felix5k: moja generalnie nic nie potrafi, smsy nawet capslockiem pisze, ale weź wyślij na e-mail zdjęcia wnuka, to w 2 minuty odbierze, przeczyta, oglądnie ( ͡°͜ʖ͡°)
dopiero w wieku trzydziestu kilku lat zaczynam doceniać to co robili dla mnie rodzice. nie było idealnie, ale każdy z nich na swój sposób się starał. cieszę się, że po tylu latach to zrozumiałem i nauczyłem się z nimi przyjaźnić i za nimi tęsknić. polecam ten stan :)
@Felix5k: Z praktyki to powiem, ż eu starszych ludzi najtrudniej jest przełamać strach przed tym, że coś zepsują. Ja swoim rodzicom nawet Wypok pokazałem swego czasu, jako agregator wartościowych newsów :-). Jest w zakładkach oczywiście.
@Felix5k Mój padre przeszedł na emeryturę dwa lata temu, nauczyłem go into komputery. Gra se w szachy, sprawdza wiadomości, ale najwięcej czasu siedzi na wykopie, lubi czytać komentarze xD.
@Felix5k kiedyś toczył beke jak wrzuciłem zdjęcie kubka xD potem się wylogowalem na kompie w domu rodzinnym i chyba mnie już nie lukruje xD Tato, jeśli to czytasz to pozdrawiam xD
"pozdrawiam serdecznie i dziekuję za korepetycje
nie wiem co bym zrobiła bez Twojej pomocy
czuję sie troche zagubiona w tej dziedzinie zycia ale chcę to zmienić i licze na Twoją wspołprace
Ja uczyłam Cie chodzic, jeżdzić na rowerze i wiele innych rzeczy a Ty mnie obsługi komputera
buziaki"
#feels #niewiemjakotagowac
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@l-da: i aspołecznościowych jak ten na którym właśnie siedzimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tato, jeśli to czytasz to pozdrawiam xD