Aktywne Wpisy

wirek9111 +10
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
nowszyja +160
Kolejna sobota bez możliwości pospania dłużej, bo od wczesnych godzin porannych ujadanie kundli za oknami. Czasami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla zwierząt. Psierdolnieci to największa patologia w polskich miastach. Nie pamiętam kiedy ostatnio słyszałem płacz dziecka, za to ujadanie psów bez przerwy. Psiarze to banda egoistów, którzy zatruwają życie wszystkim dookoła, a dodatkowo zasyfiają polskie miasta.
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta

Annały co się dziś o------o, byłem w młodym i dynamicznym startupie.
Mają dla mnie pracę
- Zaprojektowanie sieci
- IPSECI + vlany + vpny i inne cuda
- Zarackowanie szaf
- Backupy + HA
- Virtualizacja
- postawienie domeny
- Podpięcie pod to końcówek
- Okablowanie wszystkiego
- Bieżące wsparcie
- Pozabezpieczanie wszystkiego
- Dobór serwerów i macierzy
- Instalacja im jakiś ichnich programów (więc pewnie i konfiguracja baz danych)
Dostałbym za to całe 2k brutto
xD
źródło: comment_ZVZmYsw7NxCMGZRCamUsOqGWe8iiURjq.gif
PobierzPowiedziałem panom prawnikom że możemy się dogadać inaczej, oni mi poprowadzą sprawy w sądzie rodzinnym + poodpowiadają na pisma mojej małżonki to się jakoś dogadamy.
- Panie, wiesz pan ile obsługa prawna kosztuje? xDD
@biczek: Jednorazowa zapłata i oczekiwanie na support? Czo?
A reszta nie wydaje Ci się dziwna za takie pieniądze? :D
Nie znają speców technicznych do programów to ja muszę poznać.
Serio póki co to mają dwa laptopy i chcą wszystko od zera mieć w nowym budynku.
Niczego nie popsulem - popracowalem w tej firmie 5mc i po prostu odszedłem. Jak profesjonaljsta
Ale tyle nie zarabia ktoś od wszystkiego - tyle zarabiają specjaliści zajmujący się węższą działką.