Wpis z mikrobloga

Kolejna sobota bez możliwości pospania dłużej, bo od wczesnych godzin porannych ujadanie kundli za oknami. Czasami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla zwierząt. Psierdolnieci to największa patologia w polskich miastach. Nie pamiętam kiedy ostatnio słyszałem płacz dziecka, za to ujadanie psów bez przerwy. Psiarze to banda egoistów, którzy zatruwają życie wszystkim dookoła, a dodatkowo zasyfiają polskie miasta.
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 122
@darek-jg: jak ci ujadają tuż przed oknem, bo akurat masz trawnik pod oknami, który służy psiarzom jako sralnik dla ich kundli, to ciężko nie słyszeć.
  • Odpowiedz
@nowszyja: nie mam pieska. Ale kiedys znalem psa, ktory zawsze szczekal na jednego faceta. Musiales czyms kiedys podpasc. Moze wpisami na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A zupelnie serio- jak w realu jestes taki jak na wykopie, to sasiedzi Cie nie lubia. Pies naszczekal pod Twoim oknem, wlasciciel go pochwalil i pies sie nauczyl. Proste.
  • 39
Ty myslisz ze to jest normalne, ze szczekanie psow Cie rano budzi?

@Casuel wiem, wy syfiarze przywykliście do ujadania, jak do smrodu swoich kundli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nowszyja: kundle w miastach powinny być ograniczone jakoś, za dużo tego, nie dość, ż Ci biedni ludzie na osiedlach i tak już żyją w tragiczny warunkach, to jeszcze psy im srają i szczekają
  • Odpowiedz
  • 15
Wyprowadź się do lasu.

@Klozapina: a to ja psiarzu hałasuję, czy egoistyczna zachcianka psiarzy? Dlaczego to ja mam się wyprowadzić, a nie pato psiarze ze swoimi śmierdzącymi kundlami?
  • Odpowiedz