Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yourij: Zdjęcia ubrane i ich połączenie z nickami oraz imionami i nazwiskami. Jak to ktoś napisał na wypoku można se żartować i być jako tako anonimowym, ale co innego na innych portalach. P.S. nikt nie wie nawet czy to prawdziwe czy wymyślone bo jak coś opublikowano w internecie to musi być prawdą( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Sakuy: @Bolczewski: @Buniu: @patrzpan:

aha dzięki czyli jak rozumiem to ktoś dziewczyny wystalkował i teraz cała banda p-----w w wieku gimnazjalnym ma radochę, że komuś zrobią na złość ośmieszając urodę (lub jej brak) wspomnianych dziewczyn ?

trochę to przykre...
  • Odpowiedz
Tłumacz google, wklej adres strony, ciesz się przetłumaczoną wersją ;)

@fishery: nie działa, pokazuje okrojoną treść bez zdjęć.
Czasem używam innego tricku, ale do gifów na imageshacku - znając link wrzucam do gfycat i oglądam po przeróbce :)

a same dziewczyny guzik mnie obchodzą, za stary jestem żeby konia walić do jakiś zdjęć nastolatek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yourij: dzisiaj szczęśliwie się złożyło, że mam urlop. u mnie poblokowane dodatkowo 90% serwisów z grami i przypadkiem parę for IT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@yourij: a był jakiś lincz? ja całą akcje przegapiłem.

Może przynajmniej panienki nauczą się korzystać ustawień prywatności i zastanowią się dwa razy zanim coś wrzucą w sieć.

Gorzki lek najlepiej leczy, w sumie to całkiem niezła darmowa kampania edukacyjna dla młodzieży korzystającej z mirkochana, mam nadzieje że skuteczna
  • Odpowiedz