Aktywne Wpisy

tytanowyy +70

iquiet +23
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz

źródło: comment_xzhQpguekZ3HO3V5VKjlSkhN3Fvngeto.jpg
Pobierz@esen: Co jest niezłą ironią ponieważ oryginalny wpis jest wszystkim ale nie dokładnymi materiałami ;)
Oryginalny wpis (również nie jest zero-jedynkowy! proszę się przyjrzeć i przeanalizować) zawiera przystępną wiedzę, więc jest b. prosty, ale jest oparty na prawdzie, na ile stan grafiki na to pozwala. Jeśli chodzi Ci o to, że nie jest odwzorowana dokładnie jeden w jeden, to przyznaje Ci rację, ale
@ProjektZ: Właśnie cały problem polega na tym że jest, ma wywołać określoną reakcję u odbiorcy. Skala jest dobrana w taki sposób aby dwie strony wykresu idealnie się pokrywały. A wykazałem już inną mapą że przyjmując bardziej realistyczną skalę nie otrzymuje
Popatrz na przykład na Sudstenland, pogranicze Niemiec i Czech (Czechosłowacji). Dokładnie widać, że w pewnych miejscach jest szara strefa, w niektórych ciemna. A przekaz jest taki, bo prawda jest taka.
Hipotezę podtrzymuje.