Wpis z mikrobloga

@Devid: no, aktualnie jest 37%. Tylko dlaczego pytasz mnie? Nie wyrażałem się ani za Bitcoin Unlimited, ani za SegWitem, cały czas obserwuje sytuację i potrafię stwierdzić, że obie strony mają pewne racje, ale obie mają też swoje za uszami
  • Odpowiedz
@Kavelach: Pytam bo "wyczułem" zainteresowanie tematem. Nie chciałem prowokować rozmowy na temat Twojego poglądu w tej sprawie, czas pokaże co nas czeka. Nie ma opcji idealnej. Po prostu ostatnio dużo się mówi o 40%, a ja na coin.dance widzę 11,41% nodes dla U. Chyba, że coś źle patrzę?
  • Odpowiedz
@Devid: źle cię zrozumiałem, ostatnio na #bitcoin widzę zbyt dużo personalnych wojenek dotyczących poglądów i myślałem, że wziąłeś mnie za jakiegoś zagorzałego zwolennika BU. To na co powinieneś patrzeć w przypadku tego konfliktu, to liczba wydobytych bloków popierających jedno z rozwiązań, można je podejrzeć w innej zakładce strony: https://coin.dance/blocks. Mam nadzieję, że sieć dojdzie do jakiegoś konsensusu w ciągu następnych kilku(nastu) tygodni, bo inaczej może być słabo z siecią…
  • Odpowiedz