Wpis z mikrobloga

Skończyłam ten coverek z chiptuna ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://instaud.io/P1z Gdzieś do 1:30 jest jak w oryginale (potem się zapętla), więc dodałam parę bzdurek, druga część motywu z początku jest jak w oryginale, a potem od 2:35 to już moje nutki... Nie wiem czy tak można, ale to oczywiście cover, autorem kompozycji jest Jol005x czyli Janne Leinonen. Ocenę pozostawiam wam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wołam nie antyfanów i tych, którzy plusowali poprzednią wersję, jeśli ktoś nie chciał być wołany, to przepraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Obserwator_z_ramienia_ONZ @lubie-sernik @michal_szn @psychiatrist @Bezdet @VegaClaw @Noipocomito @kostniczka @tekon @kartofeel @siteman @hopsztos @Zdzisiu1 @stsgol @yewyaw @Ciupciak @NEYTR909 @MisPluszowyZWadaWymowy @Awerege @pol_1 @Howea @mozkitt @silwek @ecikowaty @daver1 @Pan_Terror @cofko @VoltageControlled @discusdistrict @mateoaka @Oktawiusz @orfan @kowzan @Glorian @mroczne_knowania @trisek @koxok @karambola @bkwas @ZasilaczKomputerowy @fruktoza @Rottweill @pestis @Blaskun @Gimbazjon303 @Detonator: @VGDb @RVRE_PEPE @Stachu0 @I_CO_TERAS @Life_will_kill_ya @adachoo @bscoop

#xandramuzykuje #tworzeniemuzyki #produkcjamuzyki #newretrowave #synthwave
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach