Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +107
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Carguy +102
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
#gry #oswiadczenie #rozowepaski #bekazniebieskichpaskow #zwiazki #niepopularnaopinia
@TaoHosts: Nie ma to jak amatorska psychoanaliza na podstawie jednego postu w internecie :) Przykro mi ale nie trafiłeś - taki z ciebie psycholog, jak mężczyzna - żaden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hemoglobinka: Brakuje ci taktu, klasy i obycia, dziewuszko. Jeszcze wiele się musisz nauczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co to środowisko zakompleksionych graczy z ciebie zrobiło.
I na podstawie tego wysnułem taki wniosek.
Psychologiem nie jestem, nie byłem i nie będę.
Twój poziom prowokacji i arogancji
@TaoHosts: Chyba pomyliły ci się role społeczne (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Przecież to mężczyzna jest tym, co ma miec coś do zaoferowania - to chyba oczywiste, jeżeli nie, nie dojrzał jeszcze do związku z kobietą.
Komentarz usunięty przez moderatora
@TaoHosts: Sam sobie teraz piękne świadectwo wystawiłeś - żaden facet kobiety nie ma prawa tak obrażać, cokolwiek by nie zrobiła. Facet robiący to jest sfrustrowanym mizoginem, świnią i oblechem.
PS Wartość mojej cipki jest na pewno bez porównania większa od wartości twojego peniska (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@xblackwidowx: przykro mi, wracaj szybko do zdrowia.
@agnieszkaaga: Trollowanie na stronce ze śmiesznymi obrazkami takie niedziecinne, takie dorosłe xDDD
@let_it_be: Jestem dziewczyną i należy mi się szacunek. Każda kobieta, niezależnie od tego co by robiła powinna miec szacunek ze strony facetów. Dorośnij.
@I_CO_TERAS: W niedzielę człowiek pracujący ma prawo odpocząć. Poza tym - trollowanie? Nie żartuj chłopcze. Zawsze tak nazywasz niewygodną, wstydliwą prawdę? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@xblackwidowx: Nie troll tylko wstydliwa prawda o większości tych chłopców. Czemu ich tak bronisz, co oni mją ci do zaoferowania??? Nawet na kolegów się nie nadają, nie mówiąc już o parterach. Szanuj się dziewczyno.