Wpis z mikrobloga

@agnieszkaaga: Widzę, że uderzyłem tam gdzie boli najbardziej.
Przykro mi zatem.

Ale taka jest rzeczywistość.
Ja dbam o płynność finansową w domu a ty co robisz? 10~20% twojego wkładu finansowego jest mi kompletnie
  • Odpowiedz
Skromnie podałem swoje umiejętności, pozycję rynkową, na podstawie której możesz oszacować zarobki, oraz szczyptę zainteresowań.

@TaoHosts: Ale tego rodzaju informacje podaje się żeby zaimponować pracodawcy a nie kobiecie ( ) Myślisz że jakaś na ciebie poleci po tym jak pokażesz jej CV/wyciągi z konta, a jesteś zaniedbanym nudziarzem-korposzczurem? ( ) Jedyne co masz do zaoferowania to pieniądze. Nadajesz się - jak to moja przyjaciółka zabawnie wymyśliła - na bankomat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczurowaty księgowy-nudziarz o tak samo nudnych zainteresowaniach i ogromnych kompleksach.

Myślisz, że
  • Odpowiedz
@agnieszkaaga: Wspomniałaś wcześniej we wpisie, że gracze nie potrafią naprawić kranu, nie potrafią tego i owego.
Po drugie, nigdy nie pracowałem i nie będę pracował w korporacji, ani firmie o zasadach korporacyjnych.
Jestem bardzo prorodzinny. :)

Podałem to też jako element, gdzie nie rzucisz mi hasłem o pracy w markecie czy braku ambicji lub perspektyw.
Nie interesują mnie pieniądze, więc równie dobrze możemy rzucić ten temat
  • Odpowiedz
@agnieszkaaga mam pytanie, co byś powiedziała na coś w stylu debaty na ten temat? Możemy porozmawiać chętnie podyskutuje, jeżeli boisz się na żywo możemy przez jakiś komunikator oczywiście wszystko nagrywane co Ty na to? Zobaczymy czy potrafisz się wypowiedzieć i kto wie może zyskasz szacunek o który się tak bardzo upominasz, pozdrawiam.
  • Odpowiedz
Wciąż pytam Ciebie, co masz do zaoferowania mężczyźnie w związku.

@TaoHosts: Ależ ty jesteś uparty jak dziecko, po raz trzeci to samo pytanie co mam do zaoferowania :) Podrywasz mnie? ( ) Zapomnij - akurat tobie nie zamierzałabym nic oferować, bo nie zasługiwałbyś na to. Jesteś typem faceta skamlącego o uwagę kobiety typu "oh proszę błagam dostrzeż doceń mnie jestem taki super i taki zaradny
  • Odpowiedz
@agnieszkaaga: a Ciebie mama nie nauczyła, że nie powinno obrażać się nikogo, bez wglądu na płeć czy inne uwarunkowania? Słabo trochę. Myślę, że zycie szybko zweryfikuje Twoją roszczeniową postawę. Im szybciej tym lepiej dla Ciebie
( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Gotować też nie, bo sobie pobrudzi swoje zniewieściałe dłonie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakiś poziom samodzielności facet musi prezentować, bo inaczej to p----ś a nie facet

@agnieszkaaga:
Moje zniewieściałe dłonie są smęczone po treningach, a gotować nie lubię i mi się nie chce. Potrafię za to samodzielnie znaleźć drogę do knajpy.

PS. Wiem, że trolujesz ale mnie to bawi ;)
  • Odpowiedz
mam pytanie, co byś powiedziała na coś w stylu debaty na ten temat? Możemy porozmawiać chętnie podyskutuje, jeżeli boisz się na żywo możemy przez jakiś komunikator oczywiście wszystko nagrywane co Ty na to? Zobaczymy czy potrafisz się wypowiedzieć i kto wie może zyskasz szacunek o który się tak bardzo upominasz, pozdrawiam.

@kok0si: Co za tupet, pytasz czy się ciebie boję, no nie wytrzymam ( )
  • Odpowiedz