Aktywne Wpisy
blablalbla +37
k---a jesień i już mi sie nie chce żyć, a było tak dobrze, byłam na dobrej drodze do wyjścia z dołka i wszystko k---a wraca ja p------e, znów te napady w----u, złości, autoagresji, płaczu, tak mnie dobija ta pogoda, brak możliwości wyjścia na dwór, połazić, na rower, pomęczyć sie, no tak jest możliwość ale k---a po co jaka to k---a przyjemność w taką pogodę i ciemność po 18, wszystko k---a wraca, jedyne
G06DbT +9
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
#gry #oswiadczenie #rozowepaski #bekazniebieskichpaskow #zwiazki #niepopularnaopinia
@let_it_be: Argument nie do podważenia, żelazna logika. Gubisz się, chłopcze.
Przykro mi zatem.
Ale taka jest rzeczywistość.
Ja dbam o płynność finansową w domu a ty co robisz? 10~20% twojego wkładu finansowego jest mi kompletnie
Jokes on you. Nie jestem już chłopcem, bo sprzedałem konsolę, żeby mieć na n-------i (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@let_it_be: Kobiet nie ma prawa nikt obrażać. Nie uczyła cię mama? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
@TaoHosts: Ale tego rodzaju informacje podaje się żeby zaimponować pracodawcy a nie kobiecie (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Myślisz że jakaś na ciebie poleci po tym jak pokażesz jej CV/wyciągi z konta, a jesteś zaniedbanym nudziarzem-korposzczurem? (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Jedyne co masz do zaoferowania to pieniądze. Nadajesz się - jak to moja przyjaciółka zabawnie wymyśliła - na bankomat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczurowaty księgowy-nudziarz o tak samo nudnych zainteresowaniach i ogromnych kompleksach.
Myślisz, że
Po drugie, nigdy nie pracowałem i nie będę pracował w korporacji, ani firmie o zasadach korporacyjnych.
Jestem bardzo prorodzinny. :)
Podałem to też jako element, gdzie nie rzucisz mi hasłem o pracy w markecie czy braku ambicji lub perspektyw.
Nie interesują mnie pieniądze, więc równie dobrze możemy rzucić ten temat
@TaoHosts: Ależ ty jesteś uparty jak dziecko, po raz trzeci to samo pytanie co mam do zaoferowania :) Podrywasz mnie? (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Zapomnij - akurat tobie nie zamierzałabym nic oferować, bo nie zasługiwałbyś na to. Jesteś typem faceta skamlącego o uwagę kobiety typu "oh proszę błagam dostrzeż doceń mnie jestem taki super i taki zaradny
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@agnieszkaaga:
Moje zniewieściałe dłonie są smęczone po treningach, a gotować nie lubię i mi się nie chce. Potrafię za to samodzielnie znaleźć drogę do knajpy.
PS. Wiem, że trolujesz ale mnie to bawi ;)
@kok0si: Co za tupet, pytasz czy się ciebie boję, no nie wytrzymam (✌ ゚ ∀ ゚)☞