Aktywne Wpisy
GeDox +755
Od dziś, co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
mickpl +419
Rada UE uruchomiła oficjalnie procedurę nadmiernego deficytu.
Deweloperzy zobaczą 0% jak świnia niebo.
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
Deweloperzy zobaczą 0% jak świnia niebo.
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
P.S. Wybaczcie za brak polskich znakow, pisze na tablecie.
#pracbaza #gorzkiezale #januszebiznesu
Zreszta nie wiem o co sie burzy, jesli ciezar nie przekraczal normy (ustanowionej prawnie) dla kobiet. Jesli roznicujesz premie na tym samym stanowisku z powodu norm narzuconych prawnie, to juz nie wporzadku.
U mnie w firmie tez jest premia uznaniowa, ale ma ona regulamin a nie jak sie pracodawcy podoba. Kazdy wie za co dostanie punkty dodatkowe i za co
Ja bym zaczął od pytania "a skąd Pani wie o zarobkach innych pracowników? "
choć Twój pomysł też dobry :)
I na wszystkie zmiany rob aneksy w umowach.
to już żonie czy koledze nie mogę powiedzieć ile zarabiam?
Pracownik natomiast może bez przeszkód swoje wynagrodzenie kolegom ujawniać, tak samo jak może im podać swój adres lub nr telefonu
Komentarz usunięty przez autora
Ja jestem zdania, ze masz racje, bo przynajmniej szybko dzialasz i konkretnie. Pamietaj, nie dogodzisz wszystkim. Skoro male miasteczko to powinno im zalezec na pracy, a jak nie oni to sie znajda inni na magazyn.