Aktywne Wpisy

szzzzzz +31
#antykapitalizm #antykonsumpcjonizm #minimalizm #zakupy
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam

Ale ceny picc wystrzeliło w kosmos. Jeszcze rok temu płaciłem 32zł za swoją ulubioną, a teraz 43zł za 32cm (・へ・)

Był tam ktoś? Zarezerwowałem sobie sesję u Damiana, choc chciałem u blondynki - ale widać, że ma największe wzięcie bo najwcześniejsze terminy na 20 :D
Wybrałem sobie strzyżenie + broda, choć moja broda to zarost, zalążek przyszłej brody. Chciałbym żeby mi ktoś go porządnie wyregulował i zajął się włosami, mam nadzieję, że będę zadowolony. Ponoć na miejscu częstują w----y ;p
Cenią się, ale raz na ruski rok można sobie pozwolić.
#krakow #golibroda #barber #fryzjer
A tak poważnie daj później znać czy spoko. Chociaż ja mam swojego fryzjera, ale zawsze ciekawił mnie ten wysyp 'barberów' :D
W sumie to ja i tak nie piję, ale jestem ciekaw jak to jest zorganizowane ;p
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_5RIHCAp1p3MSXp2UD7BsgOCSnPB3IP6A.jpg
Pobierz