Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu: http://www.wykop.pl/wpis/22039693 wołam opisujących i komentujących. Kilka osób zaproponowało żeby zrobić jakąś zbiórkę i kupić chłopcu prezenty oraz wysłać kartki z życzeniami. Piszcie propozycje jak to najlepiej rozwiązać. Czy jakąś mała zbiórka na konto żeby kupić prezenty czy co? Dobrze by było jakby to wypaliło żeby ktoś z wykopu ze mną tam poszedł #gdynia . W sprawie kartek będę w sobotę rozmawiał z babcią chłopca. Piszcie sugestie i swoje pomysły na to co mogłoby mu się przydać. #pomagajzwykopem
  • 273
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czeblin1: Ja mogę coś zasponsorować, jakieś fajne Lego Technics czy inny podobny prezent. Mieszkam na południu Polski, więc osobiste zaangażowanie odpada, niemniej przyłączam się do akcji.
  • Odpowiedz
@czeblin1: ehh już nie mogę edytować. Najlepiej byłoby się skontaktować z jego babcią i zapytać o zainteresowania albo coś, co by chciał dostać :)
  • Odpowiedz
@czeblin1: Mireczku, daj mi znać, adres do wysyłki to wyślę kartkę albo jakieś zabawki. Chętnie bym przyjechał bo ta historia mnie tak tknęła, że nie wyrzucę jej z głowy teraz i chcę by się dobrze wszystko skończyło (,)
  • Odpowiedz