Wpis z mikrobloga

Podobni wg badan 44% Japonek w wieku 18-34 jest dziewicami. Jednak da sie zyc w normalnym modelu, gdzie rozwieezlosc na poziomie protytucj uwazana jet za normalną.

#japonia
Laserade - Podobni wg badan 44% Japonek w wieku 18-34 jest dziewicami. Jednak da sie ...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cytując jeden z komentarzy:

Correction: 42% of UNMARRIED men and 44.2% UNMARRIED women who are between 18 and 34 are virgins.

Więc w rzeczywistości te liczby są pewnie zdecydowanie mniejsze
  • Odpowiedz
@patrzpan byłem i nie mają. Głównie europejczycy sobie to wmawiają by siebie podbudować(?) dostrzegłem też dużo stulejarności u niektórych - jak laska zagada, uśmiechnie się to ONA MNIE PODRYWA. Nie wiem skąd u niektórych się to bierze.
  • Odpowiedz
@Laserade: Może i tak. Mi wystarczyło jak zobaczyłem zdjęcie obrony przeciwlotniczej w Japonii pod koniec II Wojny Światowej przeciw bombowcom Amerykańskim - flak 88 to to nie był
  • Odpowiedz
@Laserade to anime. Nikt tak siebie nie wyobraża. Jeśli co druga postać ma fioletowe, różowe, czerwone włosy to ma niby znaczyć, że każdy chce tak wyglądać? Zazwyczaj tak wygląda głupia, cytata laska w animu więc według twojej logiki możesz się domyślić co myślą o Europejkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aedem: Pewnie ci których stać. Ja cenię Chińczyków poza jednym - zamiłowaniem do tortur i traktowaniem ludzi jak mięcho. Jeśli się mylę to mnie popraw( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aedem:

Jeśli co druga postać ma fioletowe, różowe, czerwone włosy to ma niby znaczyć, że każdy chce tak wyglądać?

Nie kazdy, ale duzo mlodych Japonek wlasnie
Laserade - @Aedem: 

Jeśli co druga postać ma fioletowe, różowe, czerwone włosy to...
  • Odpowiedz
@Laserade większość miała skośne oczy i ciemną cerę, rzadko by jakaś nie miała. Makijaż w tych czasach robi każda laska. Głównie czarne lub brązowe włosy więc też nie trafiłeś.
  • Odpowiedz
@Aedem:

Dziwnie nadinterpretujesz to co mowie. Nie twierdze, ze kazdy Japoniec ma kompleks, ze u kazdego zaraz musi sie to jakos objawiac.

Ale jesli twierdzisz, ze np. jasna skora nie jest tam wzorem piekna, to jestes w totalnym bledzie. Jest i to w calym regionie, wszystkich krajach okolicznych.
I to nir jest tylko
  • Odpowiedz
@Laserade co z tego skoro jest symbolem piękna skoro praktycznie żadna jej nie ma? Nie wiem też po co mi piszesz o dziewczynach, które chcą być białe i wrzucasz artykuł o laskach nacierających się węglem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz