Wpis z mikrobloga

Podobni wg badan 44% Japonek w wieku 18-34 jest dziewicami. Jednak da sie zyc w normalnym modelu, gdzie rozwieezlosc na poziomie protytucj uwazana jet za normalną.

#japonia
Laserade - Podobni wg badan 44% Japonek w wieku 18-34 jest dziewicami. Jednak da sie ...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Laserade nie prawda. Są alimenty na dzieci. Ten kompleks białego to wielka przesada. Manga i anime ma tyle wspólnego z rzeczywistością co bajki o Reksiu i Bolku i Lolku
  • Odpowiedz
@ama-japan:

I nIe twierdze, ze chinskie bajki oddaja rzeczywistosc, ale ich pragnienia ? Dosc prawdopdone.

A jeszcze mógłbyś odnieść sie do tego - popularne tam jest wybielanie sie kremami bb, parasole przeciwsłoneczne (ogolnie utrzymywanie jasnego tonu) i podkeljanie powiek ?

Kolega twierdzi, ze nie, na twierdze ze tak.
  • Odpowiedz
@ama-japan: hmm, domyslam sie, ze nie jest to obszar twoich zainteresowan, ale jak w takm razie stam traktowani gaijinowie w takiej sytuacji:

Przyjechal, poznał Japonke, wpadka o ktorej nawet nie wie
  • Odpowiedz
warto tez wspomniec ze po rozwodzie przewaznie dzieci zostaja z matka, i kontakt z ojcem jest calkowicie zrywany, takze czesto dzieci rozwiedzionych par nigdy dalej w zyciu nie widza go wiecej...
  • Odpowiedz
@Laserade ale ja nigdzie nie napisałem, że nie jest to popularne XD napisałem jedynie, że większość dziewczyn ma ciemniejszą karnację i skośne oczy. W Europie popularne były siatki jak u naszych staruszków na zakupach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) nie muszę chyba wspominać jak trudno było spotkać dziewczynę z taką na ulicy. Myślę,
  • Odpowiedz
@Laserade żalezy od dziewczyny i jej rodziców. Albo usunie dziecko albo założy sprawę i zaocznie sąd skaże i jak napisałem wcześniej aresztują ciebie na lotnisku, więc szansa na kilka razy z taką akcja jest małoprawdopodobna
  • Odpowiedz
Manga i anime ma tyle wspólnego z rzeczywistością co bajki o Reksiu i Bolku i Lolku

@ama-japan: jak widzisz, u nas co drugi mirek "szarpałby jak Reksio szynkę", a Bolka też mamy, więc coś w tym jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aedem: obejrzalem dwie pierwsze minuty filmu, ktory dales nie wiem czy ogladalismy dwa rozne, czy wlaczyles d jakiegos fragmentu w srodku, ale zdaje mi sie in potwierdzac moja tezę.

@ama-japan:

żalezy od dziewczyny i jej rodziców. Albo usunie dziecko albo założy sprawę i zaocznie sąd skaże i jak napisałem wcześniej aresztują ciebie na lotnisku, więc szansa na kilka razy z
  • Odpowiedz