Wpis z mikrobloga

Podobni wg badan 44% Japonek w wieku 18-34 jest dziewicami. Jednak da sie zyc w normalnym modelu, gdzie rozwieezlosc na poziomie protytucj uwazana jet za normalną.

#japonia
Laserade - Podobni wg badan 44% Japonek w wieku 18-34 jest dziewicami. Jednak da sie ...
  • 70
  • Odpowiedz
@Laserade: Tam masz olbrzymią liczbę samobójstw tak samo jak w Korei Południowej. Ludzie zasypiają na ulicy po robocie bo nie wyrabiają. W programie polandia na wp.tv jedna Japonka wypowiadała się że podziwia to że Polaków stać na własne 4 kąty
  • Odpowiedz
Cytując jeden z komentarzy:

Correction: 42% of UNMARRIED men and 44.2% UNMARRIED women who are between 18 and 34 are virgins.

Więc w rzeczywistości te liczby są pewnie zdecydowanie mniejsze
  • Odpowiedz
@patrzpan: maja - najpierw Europejczycy tam wjazd zrobili na parowcach z fotorealistycznymi obrazami, podczas gdyconi plywali na zagle i rysowali zezowatych samurajow. Zakazano sztuki europejskiej.
PrzywieLismy im tez lampe naftowa i elektryczność.

Potem zakonczylismy erę samurajow dajac bron palna

Konczac atomowką.

(W b. duzym skrócie).

I czesto przedstawiaja sie jak na obrazku ponizej, mimo, ze osob tak wygladajacych naturalnie nie ma tam w ogole z powodu genetyki.
Laserade - @patrzpan: maja - najpierw Europejczycy tam wjazd zrobili na parowcach z f...

źródło: comment_xGrMi9NWzZGaxEhME9rMVAGotawIl0WD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@patrzpan byłem i nie mają. Głównie europejczycy sobie to wmawiają by siebie podbudować(?) dostrzegłem też dużo stulejarności u niektórych - jak laska zagada, uśmiechnie się to ONA MNIE PODRYWA. Nie wiem skąd u niektórych się to bierze.
  • Odpowiedz
@Laserade: Może i tak. Mi wystarczyło jak zobaczyłem zdjęcie obrony przeciwlotniczej w Japonii pod koniec II Wojny Światowej przeciw bombowcom Amerykańskim - flak 88 to to nie był
  • Odpowiedz
@Laserade to anime. Nikt tak siebie nie wyobraża. Jeśli co druga postać ma fioletowe, różowe, czerwone włosy to ma niby znaczyć, że każdy chce tak wyglądać? Zazwyczaj tak wygląda głupia, cytata laska w animu więc według twojej logiki możesz się domyślić co myślą o Europejkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aedem: Pewnie ci których stać. Ja cenię Chińczyków poza jednym - zamiłowaniem do tortur i traktowaniem ludzi jak mięcho. Jeśli się mylę to mnie popraw( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aedem:

Jeśli co druga postać ma fioletowe, różowe, czerwone włosy to ma niby znaczyć, że każdy chce tak wyglądać?

Nie kazdy, ale duzo mlodych Japonek wlasnie tak wyglada.

Wybielanie cery jest tam ektremalnie popularne, glownie chyba tych kremow BB sie uzywa, tu akurat nie trafiles.

Jak tam byles to na pewno wiesz o makijazu, ktorego uzywaja NIEMAL WSZYSTKIE KOBIETY - podklejania powiek.

Po co sobie robia nieskosne oczy ?
I tu
Laserade - @Aedem: 

Jeśli co druga postać ma fioletowe, różowe, czerwone włosy to...
  • Odpowiedz
@Laserade większość miała skośne oczy i ciemną cerę, rzadko by jakaś nie miała. Makijaż w tych czasach robi każda laska. Głównie czarne lub brązowe włosy więc też nie trafiłeś.
  • Odpowiedz
@Aedem:

Dziwnie nadinterpretujesz to co mowie. Nie twierdze, ze kazdy Japoniec ma kompleks, ze u kazdego zaraz musi sie to jakos objawiac.

Ale jesli twierdzisz, ze np. jasna skora nie jest tam wzorem piekna, to jestes w totalnym bledzie. Jest i to w calym regionie, wszystkich krajach okolicznych.
I to nir jest tylko moje zdanie.

http://natemat.pl/100775,b-stylers-japonskie-nastolatki-ktore-chca-byc-czarne

Jasna karnacja jest w Japonii symbolem piękna, dlatego też kobiety raczej starają się unikać słońca.
  • Odpowiedz
@Laserade co z tego skoro jest symbolem piękna skoro praktycznie żadna jej nie ma? Nie wiem też po co mi piszesz o dziewczynach, które chcą być białe i wrzucasz artykuł o laskach nacierających się węglem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz