Aktywne Wpisy

D50000FFCD01 +1
Co zaczyna się na RZ i po cichu włada Polską?

Gluptaki +90
Ja pier…. powinna być możliwość auto czarnolistowania po grafice. Całe mirko zasrane zakrwawiona morda Holland. Nawet się znajdują idioci z tekstami „znacie jej adres”.
Tak idioci. Winny nie jest Łukaszenkio ani Putin. Kamiński i Błaszczak dwa kryształy od nadzoru straży granicznej i wojska co to przez 8 lat i trwającą wojnę nie dostosowali prawa ani nie zabezpieczyli granicy tylko #!$%@? hajs na płot który można pokonać lewarkiem. Nie jest winny kosiniak który
Tak idioci. Winny nie jest Łukaszenkio ani Putin. Kamiński i Błaszczak dwa kryształy od nadzoru straży granicznej i wojska co to przez 8 lat i trwającą wojnę nie dostosowali prawa ani nie zabezpieczyli granicy tylko #!$%@? hajs na płot który można pokonać lewarkiem. Nie jest winny kosiniak który

#japonia
Więc w rzeczywistości te liczby są pewnie zdecydowanie mniejsze
PONADTO SŁYSZAŁEM, ŻE W JAPONII NIE FUNKCJONUJĄ ALIMENTY
Pomyslcie, zapasc demograficzna, lecenie na bialych, brak alimentow, kompleks bialego (czesto chcieliby byc nami, w swoich bajkach portretuja siebie jako blondynow z niebieskimi oczami)
@ama-japan prawda to ?
PrzywieLismy im tez lampe naftowa i elektryczność.
Potem zakonczylismy erę samurajow dajac bron palna
Konczac atomowką.
(W b. duzym skrócie).
I czesto przedstawiaja sie jak na obrazku ponizej, mimo, ze osob tak wygladajacych naturalnie nie ma tam w ogole z powodu genetyki.
źródło: comment_xGrMi9NWzZGaxEhME9rMVAGotawIl0WD.jpg
Pobierz@patrzpan ile faktycznie tak robi? Wątpię by była to większość.
Nie kazdy, ale duzo mlodych Japonek wlasnie tak wyglada.
Wybielanie cery jest tam ektremalnie popularne, glownie chyba tych kremow BB sie uzywa, tu akurat nie trafiles.
Jak tam byles to na pewno wiesz o makijazu, ktorego uzywaja NIEMAL WSZYSTKIE KOBIETY - podklejania powiek.
Po co sobie robia nieskosne oczy ?
I tu
Dziwnie nadinterpretujesz to co mowie. Nie twierdze, ze kazdy Japoniec ma kompleks, ze u kazdego zaraz musi sie to jakos objawiac.
Ale jesli twierdzisz, ze np. jasna skora nie jest tam wzorem piekna, to jestes w totalnym bledzie. Jest i to w calym regionie, wszystkich krajach okolicznych.
I to nir jest tylko moje zdanie.
http://natemat.pl/100775,b-stylers-japonskie-nastolatki-ktore-chca-byc-czarne