@radzio541: @Mazur88: Zawsze jak spotykam myśliwych w lesie, kiedy jestem na spacerze z psem to biegam sobie niedaleko nich tak żeby cała zwierzyna p-----------a ( ͡°͜ʖ͡°) widok min brzuchatych Januszy i starych milicjantów bezcenny
Do myśliwych nic nie mam ale ci z mojej okolicy wkurzają mnie tym że nie przestrzegają prawa,
@czteropak: Naruszenie prawa własnosci czy zastrzelenie psa na polanie (a raczej na polu uprawnym) która ma ponad hektar powierzchni (nie w lesie) albo też całkowicie olanie sprawy powiadomienia osób postronnych że w okolicy odbywa się jakieś polowanie
@czteropak: ale chlopie, zawolales nie ta osobe co trzeba. a moje slowa to odwolanie do glosnych ostatnio przypadkow postrzelenia konia czy psa, bo mysliwy albo slepy albo n------y.
ale żeby dorosły chłop nie mógł sobie piwa kupić po 22. P------y naród Miało być kulturalne piwko przy grillu, no ale będzie walenie czystej, bo tylko to mam w barku. Gratuluję walki z alkoholizmem. #kielce #zalesie #majowka
źródło: comment_fLecAeWwzNEc7Hrzvw0SUTZ68sHJR7OC.jpg
Pobierzźródło: comment_36iEPAs21IJgPK1CcfSlT2BGj1tPo0jP.jpg
PobierzDo myśliwych nic nie mam ale ci z mojej okolicy wkurzają mnie tym że nie przestrzegają prawa,
Komentarz usunięty przez autora
@mangusta_zlotousta: Pytam o szczegóły a ty dalej ogólnikami. Jaki twój teren. Twój las, twoje pole, twoja łąka czy ogrodzona działka?
Komentarz usunięty przez moderatora
@mangusta_zlotousta: Ooo. No tak jedziemy już personalnie bo inaczej się nie da.