Aktywne Wpisy

PoItergeist +153
Viado +38
Patrząc na to co odawala ostatnio UE jestem coraz częściej przekonany że polexit jest konieczny. A jeszcze w 2019 uważałem że UE to najlepsze co nas spotkało. Ale to co się zaczęło odwalać w 2020 to był kubeł zimnej wody. UE szczycąca się wolnością osobistą nie miała problemu z tym żeby jej obywatele byli dyskryminowani z powodu odmówienia przyjęcia produktu amerykańskiej korporacji. Teraz okazuje się że chcą wprowadzić CDBC, zlikwidować gotówkę, walczyć

Jesli opis sie zgadza to po podrasowaniu lakierniczym do wystawienie spokojnie za 19-20k i zejdzie chwila-moment
#kupautozmikro #bmw #samochody #motoryzacja
Wtedy juz bedzie ciezko za 18 go sprzedac
Nic nie sugeruję ani nie twierdzę, że tak robisz ale żeby sprzedać takiego ulepa to trzebaby go dobrze odpicować i zataić większość mankamentów przed przyszłym kupującym.
Jeśli powiedział wszystko co wiesz o samochodzie to szanse, żeby na nim zarobić są bardziej znikome niż znikome
Tam na 100% jest wiecej kwiatkow i myslisz ze sprzedalbys ten samochod za 19k jakbys poinformowal o tym przyszlego kupujacego?
Niechce mi się klawiszowac z telefonu jakbym miał więcej czasu i mniej jak 200 km to bym pojechał i jak nie gruz bez pojęcia (a mówi że nie) to urwalbym z 1000-2000 i wystawił go bez picowania za 15-16 i też by poszedł w dzień
Cos tu nie gra. Teraz jest wystawiony za 13500 i nie idzie a jakbys go kupil to bez picowania poszedlby za 15 w dzien?
Nie wiem, probuj, moze jakos ci sie uda.
Ja w swoim zyciu obejrzalem z 40szt E90, z 15
Jakbym nie mial zamiaru klamac kogos kto by w przyszlosci mial to kupic odemnie to bym nawet nie jechal tego ogladac, chyba ze by to bylo w tym samym miescie
Im dluzej toto ogladam tym jest coraz gorzej
Nie wiem ile ogladales,ale idę o zakład że ja więcej.
To mogło być zmienione poszycie albo ujowo za granicą malowane. Już bym jechał jakby nie brak czasu i odległość