Wpis z mikrobloga

@bigger: no to moje odwrotnie do twojego.

Nic nie sugeruję ani nie twierdzę, że tak robisz ale żeby sprzedać takiego ulepa to trzebaby go dobrze odpicować i zataić większość mankamentów przed przyszłym kupującym.
Jeśli powiedział wszystko co wiesz o samochodzie to szanse, żeby na nim zarobić są bardziej znikome niż znikome
@bigger: tylna prawa ćwiara wspawana i drzwi kierowcy tluczone - to widac na pierwszy rzut oka z tragicznych zdjec na mokrym samochodzie.
Tam na 100% jest wiecej kwiatkow i myslisz ze sprzedalbys ten samochod za 19k jakbys poinformowal o tym przyszlego kupujacego?
@callmemiro i wiesz że cwiara była wrzucona?
Niechce mi się klawiszowac z telefonu jakbym miał więcej czasu i mniej jak 200 km to bym pojechał i jak nie gruz bez pojęcia (a mówi że nie) to urwalbym z 1000-2000 i wystawił go bez picowania za 15-16 i też by poszedł w dzień
@callmemiro jakbyś nawet miał rację to niewiele zmienia. Odmalowalbyn go na ładnie i znalazło by się masę chętnych i zawsze mówię że był bity. Część ludzi ma to w dupie porostu
@callmemiro XD A numery totka też mi podasz jak Ci zrobię zdjęcie kuponu ?? Jakby miał wstawioną ćwiarę to by był wypicowany, wymuskany z perfekcyjnymi zdjęciami... Zresztą czy naprawdę ktoś myśli, że wstawia się ćwiartki do aut za 10-15k zł ??
@bigger: o jakim ty swoim doswiadczeniu piszesz skoro nie widzisz tam cwiary?

to urwalbym z 1000-2000 i wystawił go bez picowania za 15-16 i też by poszedł w dzień

Cos tu nie gra. Teraz jest wystawiony za 13500 i nie idzie a jakbys go kupil to bez picowania poszedlby za 15 w dzien?

Nie wiem, probuj, moze jakos ci sie uda.
Ja w swoim zyciu obejrzalem z 40szt E90, z 15
@namiot666 o to,to,to... Za dobrze ( teoretycznie) utrzymany egzemplarz trzeba wyłożyć 25k+ a w praktyce może być gorszy od tego. Co zresztą jest dość częste jak już dużo razy pisałem. U nas cena nie jest wyznacznikiem niczego. a takie które wydają się dość pewne nierzadko trzeba 30 dać
Prawa tylna lampa ma szczeline z blotnikiem jak #!$%@?, wydech ktory jest po drugiej stronie tez szczelina ze ja #!$%@?...
Jakbym nie mial zamiaru klamac kogos kto by w przyszlosci mial to kupic odemnie to bym nawet nie jechal tego ogladac, chyba ze by to bylo w tym samym miescie
zaslepki do holowania nie ma i nie wrozy to dobrze. Miedzy maska a zderzakiem szczelina jak #!$%@? mimo ze jest zamknieta...
Im dluzej toto ogladam tym jest coraz gorzej
@callmemiro dziś był wystawiony i jeśli nie jest totalnym trupem to jutro go nie będzie. A może już nie ma.
Nie wiem ile ogladales,ale idę o zakład że ja więcej.
To mogło być zmienione poszycie albo ujowo za granicą malowane. Już bym jechał jakby nie brak czasu i odległość