Aktywne Wpisy

zwykly_frajer +82
o k---a, współczucia dla chlopa, a jestem dopiero na "żona wzięła elektryka w leasing". masakra, wziąć ślub i jebnąć sobie dziecko dla faceta to jest jak zawiązać sobie sznur wokół szyi. masakra #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Screenshot 2026-09-15 at 14.22.45
Pobierz
bar125 +1
Co kupujesz dziś, zamykasz oczy, otwierasz za 5 lat
- ETF Nasdaq100 17.6% (36)
- ETF S&P500 24.0% (49)
- GOOGLE 13.7% (28)
- ASML 9.3% (19)
- Nic, bo muszę patrzeć na wykresy co 5min 35.3% (72)

Jesli opis sie zgadza to po podrasowaniu lakierniczym do wystawienie spokojnie za 19-20k i zejdzie chwila-moment
#kupautozmikro #bmw #samochody #motoryzacja
Wtedy juz bedzie ciezko za 18 go sprzedac
Nic nie sugeruję ani nie twierdzę, że tak robisz ale żeby sprzedać takiego ulepa to trzebaby go dobrze odpicować i zataić większość mankamentów przed przyszłym kupującym.
Jeśli powiedział wszystko co wiesz o samochodzie to szanse, żeby na nim zarobić są bardziej znikome niż znikome
Tam na 100% jest wiecej kwiatkow i myslisz ze sprzedalbys ten samochod za 19k jakbys poinformowal o tym przyszlego kupujacego?
Niechce mi się klawiszowac z telefonu jakbym miał więcej czasu i mniej jak 200 km to bym pojechał i jak nie gruz bez pojęcia (a mówi że nie) to urwalbym z 1000-2000 i wystawił go bez picowania za 15-16 i też by poszedł w dzień
Nie wiem ile ogladales,ale idę o zakład że ja więcej.
To mogło być zmienione poszycie albo ujowo za granicą malowane. Już bym jechał jakby nie brak czasu i odległość