@zygmunt_III_waszka: Nie do końca wiem, czy dla Ciebie będzie warto (ja osobiście jestem zadowolony), więc nakreślę co jaki program robi: Marmoset Hexels mi się przyda, bo mam pomysł na grę osadzoną na siatce heksagonalnej. ( ͡º͜ʖ͡º) Pyxel Edit to fajny i mały edytor graficzny do pixel artu z udogodnieniami dotyczącymi tilesetów (kupiłem wcześniej poza bundlem, teraz zostało podszlifować pixel art). Spriter Pro nie używałem, ale
@zygmunt_III_waszka: Ja kupiłem zestaw za 1$. Co prawda clickteam fusion 2.5 miałem wcześniej (tworzy się w nim gry, coś w stylu game makera, prosty, bez programowania, ale potężny). Pyxel edit jest bardzo fajny. Na pewno dobry będzie dobry do rysowania tilesetów, do tego tez został zrobiony. Ogólnie fajne, polecam. Spriter pro. No nawet nawet, szkoda, że nie dali Spine to ucieszyłbym się bardziej, ale do szkieletowych animacji całkiem fajny. (tylko nie
@zygmunt_III_waszka: ja wzialem zestaw tylko za 1$ bo nie widzialem potrzeby zapu pozostalych programow. pyxeledita i tak mialem kupowac na dniach to zaoszczedzialem 8$ :D
Co byście poradzili na notoryczne włamania do bloków ? Policja nie daje rady a ostatnio mocno się nasiliły. Łapanie za klamki, okradzione komórki lokatorski. Nawet główne drzwi od klatki są pokiereszowane bo ktoś próbował przez nie wejść. #wlamania #kradziez #zlodzieje #wroclaw
Mirki czy ten bundel jest wart cokolwiek?
#programowanie #gamedev
Marmoset Hexels mi się przyda, bo mam pomysł na grę osadzoną na siatce heksagonalnej. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pyxel Edit to fajny i mały edytor graficzny do pixel artu z udogodnieniami dotyczącymi tilesetów (kupiłem wcześniej poza bundlem, teraz zostało podszlifować pixel art).
Spriter Pro nie używałem, ale
Pyxel edit jest bardzo fajny. Na pewno dobry będzie dobry do rysowania tilesetów, do tego tez został zrobiony. Ogólnie fajne, polecam.
Spriter pro. No nawet nawet, szkoda, że nie dali Spine to ucieszyłbym się bardziej, ale do szkieletowych animacji całkiem fajny. (tylko nie