Aktywne Wpisy
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
Pan_Slon +182
Gdzie jest autor dzieła - @bolimienoga?
#heheszki #solgaz #bolimienoga #humorobrazkowy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wytłumacz mi proszę, jak gaz się spala w temperaturze 400 stopni...
Niebieski kolor płomienia w mojej GAZOWEJ kuchence z PŁOMIENIEM daje mi znać, że jest to temperatura około 800 stopni. Wieć nie piździj za przeproszeniem.
Poza tym, w cenie Waszej płyty mam kuchenkę z piekarnikiem i jeszcze mi na dobrą #!$%@?ę zostanie :)
No i najważniejsze - od Waszej płyty nie odpalę sobie fajka jak zapodzieją mi się zapałki.
Edit:
Komentarz usunięty przez moderatora
@PIGMALION: i debil, bo mogłeś dostać kubek, a teraz nie dostaniesz (ʘ‿ʘ)
Solgaz to solgaz. Szmieszkują mają zajebiste płyty.
To że BEKO, electrolux itp takich nie ma nie znaczy ze sa slabe
@SOLGAZ pozdrawiam. Sam wymienie elektryczna plyte na wasza przy okazji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
Podaje informacje nie poparte żadnymi dokumentami, a jeśli już coś chce udowodnić to powołuje się na onety i inne testy KONSUMENCKIE. Kłamią o wydajności swoich urządzeń ale nie mają żadnych dokumentów to potwierdzających, czysty marketing - po prostu kłamstwo, robienie debili z ludzi. A wszystko przez to że wprowadza heheszkową atmosferę, wszyscy go lubią i
Nie przebijesz tego. Każda firma kłamie. LG w tym roku twierdził że dostał nagrode na EISA za najlepszy tv roku a nie dostał. Wszyscy kłamią. Philips kupuje opinie ludzi w internecie, w sumie jesli chodzi o tv to juz funai.
Każdy ma swoje pod paznokciami.
Może lepiej nie?
http://www.opineo.pl/opinie-78678-solgaz-gpc-4,negatywne.html
Pewnie Amica sponsorowała te komentarze? :>
@Niezly_Chwat:
Chyba trzeba wybrać jedno z dwóch...
@Login_login: jak ktoś tam zauwazyl, poziom komentarzy jest na wysokim poziomie