Aktywne Wpisy

bober234 +917
Za namową pracownika banku założyłem lokatę dwuletnią, która inwestowała moje pieniądze w akcje spółki Alphabet. Lokata miała gwarantowany zysk 4,2%, a maksymalny 30%.
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
źródło: image_picker_9D95E293-32D9-4EC5-A6BF-0D0155F882EA-35986-00000D4F7B3DF5F8
Pobierz
Jakby ktoś jeszcze myślał , że ten system nie jest po to by wykorzystać obywateli
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
źródło: image
Pobierz

Gdzie jest autor dzieła - @bolimienoga?
#heheszki #solgaz #bolimienoga #humorobrazkowy
źródło: comment_YJ58W5BM8DyR9W3HWTB9BjrHxr3J18eu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wytłumacz mi proszę, jak gaz się spala w temperaturze 400 stopni...
Niebieski kolor płomienia w mojej GAZOWEJ kuchence z PŁOMIENIEM daje mi znać, że jest to temperatura około 800 stopni. Wieć nie p-----j za przeproszeniem.
Poza tym, w cenie Waszej płyty mam kuchenkę z piekarnikiem i jeszcze mi na dobrą k---ę zostanie :)
No i najważniejsze - od Waszej płyty nie odpalę sobie fajka jak zapodzieją mi
Komentarz usunięty przez moderatora
@PIGMALION: i debil, bo mogłeś dostać kubek, a teraz nie dostaniesz (ʘ‿ʘ)
Solgaz to solgaz. Szmieszkują mają zajebiste płyty.
To że BEKO, electrolux itp takich nie ma nie znaczy ze sa slabe
@SOLGAZ pozdrawiam. Sam wymienie elektryczna plyte na wasza przy okazji (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
Podaje informacje nie poparte żadnymi dokumentami, a jeśli już coś chce udowodnić to powołuje się na onety i inne testy KONSUMENCKIE. Kłamią o wydajności swoich urządzeń ale nie mają żadnych dokumentów to potwierdzających, czysty marketing - po prostu kłamstwo, robienie debili z ludzi. A wszystko przez to że wprowadza heheszkową atmosferę, wszyscy
źródło: comment_4BfnH2dcvH4St3nu41PY7VaV2ASGqNYE.jpg
PobierzNie przebijesz tego. Każda firma kłamie. LG w tym roku twierdził że dostał nagrode na EISA za najlepszy tv roku a nie dostał. Wszyscy kłamią. Philips kupuje opinie ludzi w internecie, w sumie jesli chodzi o tv to juz funai.
Każdy ma swoje pod paznokciami.
Może lepiej nie?
@Login_login: jak ktoś tam zauwazyl, poziom komentarzy jest na wysokim poziomie
źródło: comment_CJxaLRbbxYSxSwi8Q3GM2xV4kBv1AIdu.jpg
Pobierz