Aktywne Wpisy

1X6D +20
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

Chicoxxx66 +286
źródło: temp_file3312232720548457011
Pobierz

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Gdzie jest autor dzieła - @bolimienoga?
#heheszki #solgaz #bolimienoga #humorobrazkowy
źródło: comment_YJ58W5BM8DyR9W3HWTB9BjrHxr3J18eu.jpg
Pobierz@Al_Bundy: irytujące jest czekanie na ostygnięcie płyty by ją wyczyścić bo trwa to długo, a trzeba to robić po praktycznie każdym gotowaniu, nawet jak kapnie na nią czysta woda zostaje plama dająca wrażenie że się wżera w to szkło, nie mówiąc o czymkolwiek innym
@Login_login: Dokładnie jak w 99% marketingowego p--------o - wobec innych marek też jesteś tak krytyczny i dociekliwy?
Komentarz usunięty przez autora
I znowu musimy Ci wierzyć na słowo. Nie mogliście zmierzyć temperatury płyty i wody?
@ja_caly_na_bialo: tylko podludzie palą fajki w domu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jedyne co troszkę pomaga to zostawienie trochę cifa i z wodą na noc, rano daje się to zmyć, ale też częściowo.
Zreszta trzeba dokladnie tak jak w poradniku, krok po kroku
@SOLGAZ: Wybrał normalne życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_UrpvWxwnlvLaPVdJrGVsEst3vAIfSLeb.jpg
Pobierz