@SOLGAZ: Prawda jest taka, że gdyby nie "śmieszne" obrazki na wykopie, które są Waszym dziełem to raczej nikt by o Was nie słyszał. Serio. O waszych kuchenkach dowiedziałam się z wykopu. I to ma być mistrzostwo marketingu? Zrobienie sobie zdjęcia z jakimś celebrytą w danej chwili "popularnym" na wykopie z dopiskiem "SOLGAZ ZAJEBISTE PŁYTY BEZ PŁOMIENIA BULWO"? Co więcej, spośród pytanych znajomych NIKT nie wymienił Was jako producenta płyt/kuchenek.
1. Nie ma tłustych osadów bo gaz spala się w 800 C zamiast 400-450. Doczytaj proszę o trudnopalnych składnikach gazu jak parafina i dopiero bierz się za wypowiedź :)
2. Oszczędność to 30-50%, sprawdź opinie na facebooku, testy agdlab, onetu i inne.
3. Płyta nagrzewa się i stygnie trochę szybciej niż ta elektryczna. Jeżeli tam "zabawa" ci nie przeszkadza to tu tym bardziej.
4. Ceramika jest taka sama jak w plyytach indukcyjnych najlepszych producentów.
@SOLGAZ: Biały ogień ma temperaturę w okolicach 1200 stopni. Potrzeba duuuużo tlenu, żeby taką temperaturę uzyskać. ( ͡°͜ʖ͡°) Ja nikomu nie żałuję, żeby kupował Wasze płyty. Życzę Wam z całego serca wzrostu sprzedaży.
Ale nie róbcie k---y z logiki i ludzi w balona. Ja i tak zostanę przy standardowej kuchence z piekarnikiem bo mam ją na raty i będę spłacał do 2019 roku (
@SOLGAZ o s-------n...kiedy miecze świetlne?( ͡°͜ʖ͡°) mechanizm kuchenki SOLGAZ zminimalizować w kształt rękojeści i mamy miecz plazmowy bez płomienia! Jestem pierwszym klientem jak to powstanie (ʘ‿ʘ)
@Freakz: tak, z trudnopalnych składników gazu, które nie są w stanie dopalić się w zbyt niskiej temperaturze. Gaz naturalnie jest bezwonny i dodaje się do niego różne substancje zapachowe które nie spalają się w zwykłej kuchence.
Gaz naturalnie jest bezwonny i dodaje się do niego różne substancje zapachowe które nie spalają się w zwykłej kuchence.
@SOLGAZ: i znowu głupota, to co wydziela się po spalaniu gazu to wynik niecałkowitego spalania ale nie... substancji zapachowych (lol...) tylko po prostu zanieczyszczeń naturalnych jak i technologicznych. Jednak za cały ten szlam głównie odpowiadają pentany i węglowodory nienasycone. Ty naprawdę wykopków masz za debili.
Różnica w ilości gazu zużywanego podczas gotowania na kuchni z palnikami płomieniowymi i takiej z palnikami katalicznymi jest łatwa do zauważenia, bo wynosi ok. 30–50 proc., co sprawdziliśmy.
@SOLGAZ: Fajnie, jakiś tam teścik w domowych warunkach bez podania żadnej metodologii. I jeszcze fajniejsze opinie na facebooku po jeszcze bardziej profesjonalnych pomiarach (butla starczyła mi na miesiąc a teraz na 30 dni). My tu pytamy się o rzetelne, potwierdzone atestem testy. Idźcie ze swoją płytą do Instytutu Nafty i Gazu, niech oni zrobią porówanie. Póki co to Twoje informacje to albo amatorskie testy albo subiektywna ocena. Jak ktoś wydał
@Login_login: A już przestań p-------ć.. chciałeś jakiś testów etc to masz. Czego teraz jeszcze chcesz? Bo odnoszę wrażenie że tylko pobić trochę piany.
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
Gdzie jest autor dzieła - @bolimienoga?
#heheszki #solgaz #bolimienoga #humorobrazkowy
@Niezly_Chwat: Beko to turecki szmelc produkowany m.in. w Rumunii
Ja nikomu nie żałuję, żeby kupował Wasze płyty. Życzę Wam z całego serca wzrostu sprzedaży.
Ale nie róbcie k---y z logiki i ludzi w balona. Ja i tak zostanę przy standardowej kuchence z piekarnikiem bo mam ją na raty i będę spłacał do 2019 roku (
Komentarz usunięty przez autora
@SOLGAZ: i znowu głupota, to co wydziela się po spalaniu gazu to wynik niecałkowitego spalania ale nie... substancji zapachowych (lol...) tylko po prostu zanieczyszczeń naturalnych jak i technologicznych. Jednak za cały ten szlam głównie odpowiadają pentany i węglowodory nienasycone. Ty naprawdę wykopków masz za debili.
http://agdlab.pl/testy/SOLGAZ.ceramiczna.plyta.gazowa.test,3355/4
Trzeba wiedzieć kiedy skończyć.
A tak zapytam: czy wszyscy pracownicy SOLGAZ mają w domu płyty SOLGAZ? :)
@lucku: widziales kiedykolwiek sprawozdanie z badan INiG do CE?
Chyba nie ;)